Valp, nytt familiemedlem

Hvem skulle tro det, at det kommer en liten valp hit på nyåret. Og at jeg gleder meg helt vilt! Jeg har ikke glemt valpe og unghund tiden med Amanda, men hva er sjansene for å få en valp som er likedan? Det går bare ikke an har jeg bestemt meg for, nå skal vi ha en liten enkel valp, nemlig.. Og skulle valpetiden bli litt utfordrende, så har vi litt erfaring, og det er dessuten bare for en kort tid..

Hva som skjedde med henne som aldri skulle ha valp? (jeg tror jeg har sagt 99 % sikker på at jeg ikke skal ha valp..), Ikke noe 😉 Det er ikke jeg som skal ha valp, men Tore, så det blir Tore sin hund.. Jeg skal ha kosen og han arbeidet.. neida, det blir ikke helt slik.
Amanda var min hund, og vår hund. Valpen blir Tore sin hund, og vår hund. Vi er alltid enige om dyrene vi skal ha, det må vi være. Det er ikke slik at det er bare den ene som har ansvaret for hunden ”sin”, det går ikke når man bor sammen. Men samtidig har vi litt forskjellige mål for hundene våre, så da blir det litt ”min” og ”din” hund.

Denne tiden frem til valpene ble født har vært spesiell, jeg har faktisk aldri ventet på valper på denne måten før. Blir det nok valper, riktig kjønn, går alt bra osv osv.
Vi har valgt å ikke si for mye om valpeplanene før det ble en realitet, men nå er det virkelig, på rett, og kan trygt si vi er utrolig glade. Det var mange som ville ha samme kjønn som oss i forhold til antall valper, så at vi ble en av de heldige er jeg bare så glad for.
Jeg har ikke skrevet noe om rase, enda.. Det kommer, men vil du vite det nå, så kan du løse denne ”rebusen”

Jeg skal fremdeles ha ”min” hund, en voksen en. Jeg vet fremdeles ikke så mye mer enda.. Savnet etter Amanda er fremdeles veldig vondt og sårt.
Valpen vi skal ha føles veldig riktig akkurat nå, og det er en god følelse.
Vi passer Kaos på samme måte som før, og det fortsetter vi med. Han er heldigvis veldig grei med både valper og andre voksne, så tenker han takler dette med å få en ny ”tante” på en fin måte.
Nå blir det utrolig spennende til vi får vært å hilst på, og etterpå til vi skal hente valpen, nevnte jeg at jeg gleder meg til valp 😀

2 kommentarer om “Valp, nytt familiemedlem

  1. Bayersk viltsporhund!!! Så spennende, dette er en rase jeg kan ytterst lite om, så det blir utrolig moro å følge med på! Kjenner at jeg må inn og lese om rasen når jeg har litt bedre tid 🙂
    Gratulerer! Veldig glad på deres vegne!
    Og de du har i hjertet ditt blir hverken borte eller erstattet ❤

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..