Ferieslutt for denne gang

Da er sommerferien ferdig, og i morgen er det jobb igjen. Jeg kunne tenkt meg lenger ferie jeg, men samtidig er det veldig greit å begynne på jobb igjen også. Trives i jobben, og har dessuten igjen litt ferie til senere. Kjenner det er godt å ha igjen litt ferie til høsten/jul, noe å se fram til da også.

Vi var jo på tur i helgen, innspurt av ferien. Siste dagen ble bare regn, så vi dro hjem i går kveld. Men vi fikk med en cache jeg har litt delte «følelser» for..
Det regnet som sagt hele dagen, så var veldig begrenset hvor mange cacher vi lette etter, men en fanget interessen vår. Vi hadde også slik flaks at akkurat da småregnet det bare, så vi trasket i vei.. Når vi kom fram så oppdaget jeg at den kanskje ble enda verre enn jeg trodde.. pga stedet, men vi begynte å lete. Vi gikk litt rundt, lette litt, gikk litt mer, så opp og ned, hit og dit.. undersøkte mye.. sto å snakket litt om mulige og umulige løsninger. Til slutt hadde vi brukt nesten en time, og jeg fant ut at dette «gidder» jeg ikke mer, sende en mld til noen andre om mulig å få en hint til senere (denne kom garantert til å stå på «watch listen» min), Tore måtte selvsagt sjekke litt ekstra med det samme vi gikk.. og der var cachen gitt! Først ble jeg glad, så ble jeg irritert.. og hvorfor jeg ble litt irritert kan jeg ikke skrive noe om 😛 I hvertfall ikke til de som ikke har funnet den, og jeg glemte til og med og ta bilde av stedet!  For de som lurer er det  GC60VJ5, anbefales..

Vi fikk helt sikkert mange nye sektorer på turen (360 degrees of Norway), siden vi ikke hadde vært i dette området før, slik sett er det morsomt.
Men, vi planlegger jo ikke, så det blir bare tilfeldig hvilken sektorer vi finner, og ikke finner.. Når vi engang nærmer oss «slutten» på sirkelen så får vi planlegge og ta noen oppsamlingsrunder rundt omkring.. Føler det blir for mye stress og mas om man planlegger for å ta flest mulig/bestemte sektorer, men folk er forskjellige, noen synes det er om å gjøre å ta den raskest mulig.
Vi fikk et nytt fylke på cache kartet vårt, Buskerud. Vi fikk nok en del kommuner også, men vet ikke hvilken eller hvor mange..

På denne turen har vi gått litt også, noen ganger for noen cacher, og noen ganger for en.. her var det ikke så langt, men måtte over en liten «myr», og med det samme jeg gikk over på tur til cachen kom det en merkelig lyd fra bakken et sted.. Det var så merkelig at jeg snudde meg flere ganger etterpå for å se.. og på tur tilbake så jeg meg godt rundt, og lyttet.. men hørte ikke noe den gangen. var nesten litt småekkelt, hadde jeg vært alene hadde jeg løpt..

På bildet fra oppe der vi var så kan man såvidt se bobilen oppe til høyre.. foran noen grushauger.

DSC00167 (1024x683)

4 kommentarer om “Ferieslutt for denne gang

  1. Hadde dere vært på cachen du linker til dagen før dere var der, hadde dere møtt på gode cachevenner av meg, Yarnslayer og BlueM244. De bor i nabokommunen. Pussig! 🙂
    Var den lyden du hørte lyden av deg selv? Eller kanskje svupping fra myra?

    Liker

    1. Å, så morsomt da! 😀 Rart med tilfeldigheter, jeg ønsket de hadde vært der da vi var der, før vi (Tore) fant cachen, haha. Jeg leste logger om igjen og om igjen.. men det ordnet seg jo 😀
      Nei, var ikke noe svupping eller vann lyder, nesten knirking/grov lyd, og var bare litt buskas på ene siden, og der var det ikke noe eller noen som kunne gi lyd. Tore hørte heldigvis lyden også, ellers hadde det vært enda mer skummelt 😛

      Liker

  2. *ler* Det er ofte det er greit å være flere ja 😉
    Du fikk med deg at jeg var behjelpelig med matta di her om dagen? Måtte le da jeg fikk telefonen, men de fant den jo uten at jeg sa nøyaktig hvor den er eller hva det er :p
    Satser på at det var noen busker som gned seg mot hverandre, det er det jeg satser på hver gang jeg hører en lyd jeg ikke klarer å bestemme når jeg er i skogen 😉

    Liker

    1. Ja jeg så at de hadde funnet den, så hadde vært veldig greit at de hadde vært der og kunne fortalt oss hvor den var 😛 Vi var jo der ca en time, og det er helt utrolig lenge til oss å være, jeg som synes et kvarter er lenge..
      Haha, ja jeg så det, jeg så ikke mld med det samme, og svarte med det samme jeg så den, heldigvis hadde hjelpen kommet likevel. Morsomt å lese loggen 😛 Den er jo litt vanskelig har jeg funnet ut..
      Ja var ikke noe sted å gjemme seg for dyr eller noe ihvertfall, kanskje like bra. Liker ikke helt lyder i naturen som jeg ikke vet hva er merker jeg.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..