Tur til Lofoten sommeren 2016

Vi dro fredag 15.juli, og brukte god tid oppover, som vi som oftest gjør nå for tiden. Det ble litt rart å reise, være underveis osv pga vi dro alene, men mer om det i et annet innlegg senere.
Vi hadde veldig variert vær oppover, mens vi var der, og ned igjen. Men vi hadde mye fantastisk vær, bare så synd vi kom borti klegg og «fluer» som beit noe helt utrolig.

Her er en fantastisk badeplass, kunne ikke ta bilde av selve badeplassen siden det var så mange folk som badet, (kunne selvsagt gjort det, men synes ikke noe om det)
Stedet var virkelig flott, men kan ikke si at veien dit var det. jeg var veldig glad når vi var oppe ved hovedveien igjen.DSC_0003 (1) (1024x576)

 

Her var en cache like bortenfor, og jeg hadde selvsagt ikke med kamera, så ble bilde deretter. Er nede på en kai, og vi gikk en tur sent en kveld, begynte faktisk å bli litt mørkt. Med det samme Tore gikk forbi denne installasjonen her så slo lyset seg på inne der, og kverna begynte å gå, fantastisk.
DSC_0250 (1024x576)

 

Her var vi også ute å gikk litt, men husker overhode ikke hvor, husker ikke cachen heller.DSC00013 (1024x683)

 

DSC00017 (1024x682)

 

Denne ble jeg fristet til av logger.. så vi trasket ned. Dette var samme dag vi skulle til pappa, så hadde begrenset med tid. Etter å ha lett litt og funnet ut at det var litt mange muligheter for hvor cachen var så sende jeg en mld til CO, fikk veldig godt hint tilbake med det samme (må være ærlig å si det var litt mer enn et hint da), så da ble cachen funnet og signert.DSC00022 (1024x683)

 

Flott natur
DSC00020 (1024x683)

 

Jeg har klart å unngå Vikingmuseet hver gang vi har vært i Lofoten, det klarte jeg ikke denne gangen. Var fantastisk vær der, kyrne koste seg ute i sola, håper jeg. Det var villsvin med unger lenger borte, men der syntes jeg ikke så mye om stedet de var på, så ble ikke bilde. Kjenner jeg reagerer mer og mer på steder som har dyr som underholdning.. Nå har ikke jeg forutsetninger for å si hvordan villsvinene hadde det, men det jeg så likte jeg ikke. DSC00031 (1024x683)

 

De hadde flotte båter denne tidenDSC00048 (1024x683)

 

De hadde aktiviteter for unger, og voksne..DSC00054 (1024x683)

 

Her er like ved der vi bor når vi er i Lofoten, kan faktisk skimte bobilen vår der. Dette er en nedlagt skole, men noen har tydeligvis unger i nærheten,så er en fin lekeplass der. Vi var her to av kveldene med ungene, kjempeflott at de fikk lekt seg litt ute på et slik sted. DSC00068 (1024x683)

 

En av kveldene tok vi med grill og grillet middagDSC00079 (1024x683)

 

Var kjempeflott vær den dagen vi dro ogsåDSC00084 (1024x683)

Over Vestfjorden igjen, i strålende vær. Det var så fantastisk som jeg ikke kan huske å vært med på før. DSC00094 (1024x682)

 

Enten på tur over Vestfjorden, eller sannsynligvis et annet sted.. flott var det ihvertfallDSC00100 (1024x683)

 

Bilde tatt fra bilvindu, i fart..
DSC00104 (1024x632)

 

Kjekt med et sted man kan sitte å hvile, var forresten en cache her ogsåDSC00110 (1024x683)Ble en del nesten like bilder, osv, så plukket bare ut noen.

Ble en del kortspilling, og litt vin om kveldene, de har selvsagt vinmonopol nord i landet også 😀 Ble ikke så mye butikkrunder denne gangen heller, men var ute å spiste noen dager, det ble ikke bare Peppes.. Og siden det var så flott vær var det greit å gå litt, og var jo derfor vi fant ene cachen i sentrum.
Hadde tenkt oss til en av badestrendene en dag, men LB og S tok en tur tidlig en kveld, og de kunne fortelle at det var så fullt alle steder at det ikke fristet.

Nå blir det vel neppe noen ny Lofoten tur på oss før til neste år, synd det er så langt dit..

Vi bruker jo turen opp og ned som ferie også, og i år har vi vært innom en del småsteder vi ikke har vært før. Både for å få en litt annen opplevelse når vi kjører, det blir litt kjedelig etter x antall år opp og ned, og for å logge cacher i kommuner vi ikke har vært i før.
Tror vi ende opp med litt over 100 cacher på hele turen, og jeg har ikke engang begynt å logge.. må vel sette meg en kveld, og ihvertfall begynne.
Var noen morsomme/interessante cacher, og en del helt vanlige greie cacher. Selvsagt ble det det noen DNF også, det hører med, for de fleste.. Når man er på slike turer er det litt begrenset hvor lang tid man kan bruke på en cache, jeg går som oftest lei uansett jeg da. Jeg har sjelden tålmodighet til å lete lenge, og har forstått at «lenge» er et veldig vidt begrep.

Siste dagen på tur hjem ble det noen få cacher før vi bare kjørte «rett» hjem, rart med det når man nærmer seg hjemme.
Har igjen litt ferie, så legger litt planer fremover.. Og sommeren er jo ikke slutt selv om ferien er slutt 😀

 

 

4 kommentarer om “Tur til Lofoten sommeren 2016

 1. Inntrykket jeg får av kameraet ditt blir bare bedre og bedre! Jeg mistenker at du ikke har vært inne og editert noe på bildene i f.eks. Photoshop eller lignende, at det er den reelle fargegjengivelsen jeg ser på disse bildene, og jeg synes det ser helt fantastisk ut! Klare, skarpe, fine farger! Så det kameraet skal du være veldig fornøyd med!
  Og så ser det ut som dere har kost dere på tur også 🙂

  Liker

  1. Jeg har nok endret litt på farger eller noe slik.. åpner bildet i «Bilder» i Windows 10, og der kan man velge «rediger» og så «forbedre». Ser faktisk at bildet blir forandret.
   Men, jeg har tenkt å se om jeg finner et annet program som er enkelt å bruke..kan fint lite om slik, så vet du om noen? Som er enkelt.. Morsomt å leke seg litt noen ganger 😀
   Ja vi har kost oss bra, denne gangen også 😀

   Liker

 2. Aha, det var jeg ikke klar over at du gjorde. Men fine er bildene uansett!
  Jeg redigerer aldri bildene mine, så der kan jeg ikke hjelpe deg. Det eneste jeg gjør er å beskjære og å sette på vannmerke (og evt rette opp hvis horisonten er skjev), og det gjør jeg i gratisprogrammet Photoshop CC, som jeg tror er veldig likt den originale Photoshop’en. Skal ikke på noen som helst måte påstå det er enkelt, men jeg har funnet ut av det jeg trenger å vite. Jo, så gjør jeg om til sort-hvitt noen ytterst få ganger, og da bruker jeg også det programmet.

  Liker

  1. Det er så enkelt at det er genialt 😛 Samme program (eller hva det er) har den «greien» at en kan lysne eller ha det mørkt gradvis rundt bildene også. Sort-hvitt bruker jeg også, vil si nesten sort-hvitt.. blir en litt annen tone, men er ikke med farger.
   Får se litt etterhvert 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..