Sommeren fortsetter

Kjenner plutselig at jeg er litt sliten, så helgen skal brukes til å slappe av.
Har vært litt over gjennomsnittet aktiv siste par dagene.. I går jobbet jeg, syklet hjem, vasket og slik.. hjemme i full fart, syklet på jobb igjen og jobbet igjen en periode. Fordelen med å jobbe slik er at jeg ikke trenger å opp på jobb så tidlig dagen etter. Så i dag ventet jeg en stund før jeg syklet på jobb, jobbet, og syklet hjem. Tror ikke jeg skal sykle noe i helgen.. Det er ikke så veldig langt, 5 km en vei. Og flat vei og fantastisk flott vær siste dagene.

Ble veldig til vind her en veldig kort stund, heldigvis.. jeg gikk ut på verandaen for å ta inn markisen litt pga jeg hørte vinden tiltok. men når jeg kom ut på verandaen kom Amanda og stilte seg helt inntil meg, og vinden brølte nesten.. og jeg så det ene etter det andre fly avsted ute her, en diger tykk overmadrass tok til værs over hustaket! Selvsagt dro den over til naboen, og jeg tenkte at jaha, da må jeg gå å hente den etterpå, men plutselig forandret den retning og datt bare rett ned like ved verandaen vår, noe så merkelig. Tror det var veldig lokalt, så ikke så mye annet, men var litt opptatt av Amanda også, hun liker jo ikke vind.. Det har bedret seg en del, ihvertfall når vi går tur, men dette ble litt spesielt.

I kveld dro vi en snartur til Otta, på apoteket.. 18 mil tur/retur det gitt, men Amanda måtte ha noe smertestillende, så da var det ikke så mye å tenke på. Hun er ikke helt i form, men vet ikke sikkert hva enda. Har såpass til smerter at hun må ha smertestillende.
Vi har ikke apotek i kommunen her, og nabokommunen som har apotek, har ikke åpent på lørdager.. Vi må jo til Otta om vi skal til legevakten også (for mennesker altså 😛 ) 18 mil tur/retur når man er syk.. slik er det å bo på bygda.

Amanda tilbringer en del tid på verandaen i disse tider, koser seg maks med sol, varme og følge med på hva som skjer når hun ikke sover..

IMG_3871 (800x533)

 

4 kommentarer om “Sommeren fortsetter

 1. Jeg kjenner det skal bli ekstremt godt med sommerferie snart, skoleslutt er en av de skikkelig hektiske periodene i året.
  Huff da, håper det ikke er noe alvorlig med Amanda! God bedring til henne, og ta vare på deg selv også ❤

  Liker

  1. Ja er så mye som skjer og skal skje på skolene denne tiden. Takk, Håper det jeg også, er «heldigvis» en stund til Spåtind. Hos meg er det bare litt mye av noe og litt lite (søvn) av andre, men det «tar jeg igjen» nå i helgen 🙂

   Liker

 2. Håper det ikke er noe alvorlig med Amanda. Skulle sagt fra, har stående smertestillende etter Assak her vi… Ønsker dere en rolig og avslappende helg 😊

  Liker

  1. Takk for det, tenkte ikke engang på om noen hadde liggende noe slik, men da ble det en rask bytur 😃
   Forhåpentligvis går det over av seg selv, ser ut som medisinen virket veldig bra på henne.
   Takk, det blir nok veldig rolig denne helgen 😄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..