Å kalle en spade for spade

Gratulerer med dagen alle sammen!

Vi har ikke så mange planer for denne dagen, enda. Og det er noe som er godt med en slik dag, vi kan gjøre akkurat hva vi vil (ja nesten da).
Vi har variert veldig siste årene, fra skogsturer, fjellturer, vært med barn/barnebarn osv. I år er vi hjemme, enda, så får vi se om vi blir hjemme eller finner på noe annet.

Jeg ble ferdig med å logge cacher i går kveld, puh! Så da er det bare å finne flere..
Har vært en del sene kvelder denne langhelgen, og det er så godt å bare kunne sitte oppe, og bare slappe av om morgenen, ingen alarm i morges.. Nå bør jeg bare huske på å slå den på igjen i løpet av dagen, ellers blir det litt stresset på jobb i morgen.

Siden det blir sene kvelder for oss, så blir det sene kvelder for hundene også. De er oppe til vi går å legger oss, Amanda har ikke så mye valg når Kaos er her da, siden hun er stengt fra så hun har bare stue og kjøkken.
Men ihvertfall så var jeg ute å luftet Amanda ved tolvtiden i går kveld, vi gikk en runde ute i hagen (så greit og lettvint med hunder som kan luftes i hagen), vi gikk ned mot elven, og oppover mot hundegården. Da tok Amanda «åt» i en helsikes fart, helt fantastisk hvordan hun reagerer, og så rask som hun er. Jeg rakk å tenke på hvilken katt eller annet dyr det var nå.. før jeg plutselig så hva det var hun skulle ta.. Amanda så nok hva det var også når hun kom bort til det, og bare ruslet pent forbi uten noe mer, hun er flink til å late som om ingenting har skjedd.. Det sto en spade foran hundegården, og jeg hadde satt den slik at en del av bladet stakk fram ved kante, slik at det så ut som en mørk skygge fra der vi kom gående. Vel, spaden fikk nå stå i fred, ikke har den flyktet i løpet av natten heller.
Jeg har spaden og rive stående der så jeg får rensket hundegården hver dag når Kaos er her. Jeg synes ikke noe om at hunder må stå et sted der det er flere dagers møkk. Og denne årstiden her så samler det lett fluer, og lukter i varmen. Skal man ha hunder på den måten så bør man også stelle skikkelig rundt de.
Amanda er ofte veldig forsiktig i ukjente situasjoner og ting hun ikke vet hva er, men i andre situasjoner så reagerer hun momentant uten videre. Men er ihvertfall greit å vite at hun passer på meg når det er en spade i nærheten 🙂

bur

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..