Når motet svikter

Jeg hadde tenkt å være litt tøff i dag, men må innrømmet at når det kom til alt, så tok jeg ikke sjansen. Vi er forresten hjemme igjen.. skal skrive et «samleinnlegg» om turen i morgen eller noe slik.. nå er jeg «utslitt» 😛
Ja tilbake til dette med å være tøff, når vi var på vei hjem i dag så fant jeg ut at jeg kunne jo sjekke Batman, og «han» er jo tilfeldigvis på rasteplassen der jeg hadde mildt sagt litt trøbbel på lørdag. Jeg hadde tenkt å prøve toalettet i dag også, men når jeg kom der så tok jeg å gikk inn på det andre ved siden av isteden. Hadde jo lyst til å hjem igjen i kveld.. Men jeg sjekket døren etterpå, den gikk ikke opp fra ute engang, kanskje like greit.

Denne gangen tror jeg at jeg skal være litt raskere med å logge cacher, har jo vært nesten alt for mange flotte cacher, så blir morsomt å logge.
Tore snakket om at han skulle fotografert meg i dag, når jeg måtte ha hjelp, og det var ikke hjelp for å finne cachen, men gikk meg rett å slett fast. Kom meg ikke opp, og ikke ned.. (Merkelig hvor enkelt og raskt det er å bare komme seg oppover et bratt glatt terreng..) Da er det greit å ha en mann som kan hente litt utstyr i bobilen så jeg kom meg ned. Når jeg sto der å lot som ingenting så kom det en som var ute å luftet hunden sin, de gikk rett nedenfor meg, og jeg var så «redd» for at Tore som kom fra andre kanten med utstyr fra bilen skulle si noe, så han gjorde de oppmerksomme på meg. Jeg sto midt i et bratt terreng uten noen som helst grunn til å stå der, for andre enn de som driver på med geocaching. Når jeg tenker meg om er det vel de færreste som driver med geocaching som hadde tenkt å gått akkurat der også.
Lurer på om jeg har lært å tenke litt før jeg drar i vei raskeste vei, tviler egentlig. Men jeg er heldigvis tøff nok til å be om hjelp.. selv om det var irriterende 😛 Og Tore var den som kunne plukke fram cachen, han gikk en helt annen vei enn meg..

Her er ei som liker å følge litt med, med ett og annet «boff», egentlig høres det mer ut som «boffoffofoff» (Dette er når vi har pause, Amanda får ikke sitte der ellers)

DSC_0082 (800x450)

 

4 kommentarer om “Når motet svikter

  1. Batman er en av cachene mine 😆
   Nja, jeg sto bom fast.. turte ikke gå opp dit jeg hadde tenkt, tenkte ikke så mye før jeg la i vei oppover et bratt og isete terreng. Slik som er dekket med løv, gress og litt mose, når man går på det så forsvinner løv, gress og mose, og bare knallhard is er igjen 😦 Men det stoppet ikke meg, trodde det skulle bli enklere lenger oppe.. det ble det jo ikke. Så da sto jeg der da, og ventet til Tore kom, han måtte hente brodder til meg, og «slenge» de bort til meg, så fikk jeg «krækset» meg nedover igjen. Det var kortest vei opp, men merkelig nok så føltes det tryggest nedover. Hadde jeg vært helt alene så hadde jeg bare fått snudd meg til, og sklidd nedover på rompa, det hadde sikkert gått bra.
   Tror det er første gang jeg har gjort noe virkelig dumt med feilbedømming, og følte meg slettes ikke komfortabel oppe der. Men man kommer jo alltids ned igjen 😛 Tror nok jeg har lært å se meg litt ekstra for til senere, for å ikke snakke om at jeg egentlig burde innsett det litt før denne gangen også, ikke bare kravlet i vei oppover.

   Liker

   1. Aha oki, da forstår jeg. Synes absolutt Tore kunne tatt bilde av deg altså 😉
    Spøk til side, det er ikke noe moro å bli stående fast. Uansett underlag, så er jeg alltid redd for å ramle. Hovedsaklig pga ryggen, men i det siste har jeg fått en ekstra utfordring pga knærne. Så jeg kan gå lange omveier for å unngå bratte skrenter. Og er Eileif med, har han lært seg å stoppe opp for å gi meg en hjelpende hånd ❤

    Liker

    1. Ja det hadde vært morsomt å hatt, etterpå.
     Tror det er første gang jeg har gått meg så fast, både fra tiden før geocaching og etterpå. Det hadde ikke vært noe problem her heller, om det ikke hadde vært for isen, som man egentlig ikke så.. men jeg kjente den jo, og var borti noe lignende ved en annen cache, da ble jeg så sur at jeg hadde mest lyst til å gi f i å logge cachen, men var ikke den sin feil, da heller 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..