Styret i Norsk boerboel

Det er med forundring jeg ser at enkelte av styremedlemmene reagerer så kraftig på mine blogginnlegg.
Nå har 3 av 6 faste styremedlemmer uttalt seg, noen flere ganger. Alle skriver «vi i styret», så jeg må bare anta at de tre andre styremedlemmene stiller seg bak de utsagnene som er kommet? om meg og min blogg siste tiden.

Her blir der «klipp og lim», ikke alt er like viktig og en del av de første kommentarene var ikke så viktige at jeg tok de med, men alt ligger inne på fb.

styre1 (543x558)

 

 

styre2 (539x588)

styre3 (531x550)

styre4 (529x594)

styre5 (522x527)

styre6 (535x585)

Vivi Ann Waggestad (styreleder) skriver: «Skulle ønske jeg kunne overse *slettet navn*. Og det har vi også gjort lenge. Men et sted går liksom grensen for hva vi også skal tåle. Synes ikke det er greit å få vite og se mailer som er sendt rundt fra visse med direkte løgner og anklagelser mot styretsmedlemmer. Og når man også blir luftet i en blogg fra en som selv ikke er medlem her inne, og som også flere steder skriver at hun «bare sitter på gjerdet» «ikke har fulgt så med» osv osv. da må vi få lov til å reagere. Og heldigvis reagerer vi med relativt godt humør denne gangen, og ser humoren i hele situasjonen. Ikke ment som noe annet enn at jeg/vi begynner å bli ganske oppgitt av det hele.»

 

Jeg tar ansvar for hva jeg sier og skriver, og mye av det som er skrevet om her har jeg ikke hverken hørt om eller lest om.
Jeg har ikke sett, lest eller skrevet mail osv som det er referert til i flere innlegg, og det er heller ikke noe jeg blander meg opp i siden jeg ikke vet hva det handler om.
Jeg har også prøvd å holde meg forholdsvis saklig, og er ikke mange innlegg jeg har skrevet om denne saken. Så hvorfor jeg skal få skylden over så mye som har gått imot styret synes jeg blir litt merkelig. Hva med å ta hver enkeltstående sak med de det gjelder?

De reagerer med relativt godt humør denne gangen? Ja jeg synes jeg ser det..

 

Renate Magnussen (nestleder i styret) skriver: «Det er også uheldig at et styre ikke skal kunne få ta til motmæle når glasset har rent så fullstendig over som det har nå. Så det er beklagelig det er nådd til et slilt punkt for flere av oss.»

Jeg har aldri sagt eller skrevet noe om at styret ikke skal kunne ta til motmæle. Jeg synes så absolutt at det er det de gjør?

Så er det en som skriver: «Renate. Jeg aner ikke hva som er sant, men at du ler av denne bloggen forklarer ikke mye. Er det noe sannhet i det hun sier eller det bare tull ? Bråket bare fortsetter på denne måten. Noen må ha feil og noen må jekke seg ned å snakke sammen. Ikke vet jeg, men, fra utsiden ser det ikke bra ut»

Her fikk Renate blant annet direkte spørsmål, og kunne da ha benyttet anledningen til å svare på det, isteden kommer dette

Renate skriver: «Dette er så latterlig at jeg ler fordi vi er ferdig med å.grine Uttrykksikonet smile Hva som er sant å ikke kan dere som skulle være intresert lese nedigjennom forumet her. Det er så mye at å ramse opp hver en ting og gå igjennom hver ting. For en dag eller to siden skrev jeg noe blandt annet. Men det ble jo også vridd ut av proposjoner i dette blogginnlegget,pluss i ett annet forum, så spiller omtrent ingen rolle hva man skriver mer. Som sagt, bla tilbake nedigjennom her så får du svar på ganske mye, så kan du selv gjøre deg opp en mening hva du tenker om hvordan fremstille styret, klubben og oss som personer. Kan værtfall love deg at noe dyremisshandlere, pedofile, voldtekstforbrytere osv er vi ikke, og vi bedriver ikke valgjuks, vi tjener ikke penger på å være i styret, vi sletter ikke ting uten det er gode grunner for det da vi ønsker spare for ettertiden av flere grunner (som nå f.eks om du vil lese hva som faktisk er skrevet å sagt) og vi er lei drittkasting, trakasering, beskyldninger og mye av det tøvet som sendes rundt på mld til medlemmer. Og mye er.rett å slett i våre øyne så sprøtt og tullete at vi kan ikke annet enn å le til slutt.»

 

For meg så virker det bare som mye svada og bortforklaringer. Jeg har ikke skrevet et ord om pedofili, voldtektsforbrytere osv, og hvordan hun i det hele tatt kan ta med slik i et svar ang hva jeg har skrevet om i bloggen er for meg helt uforståelig.
At de driver med valgjuks og tjener penger på å sitte i styret har jeg heller ikke sett noe om,  jeg forstår ikke hva alt dette har med meg eller min blogg å gjøre?
Om noen påstår at de driver med noe av dette så ta det med den/de det gjelder og ikke prøv å få det til at jeg eller det jeg har skrevet på bloggen har noe med dette å gjøre.

Rune Jacobsen (styremedlem?) skriver: » I denne bloggen er ting vridd på feiltolket og tatt usanne konklusjoner til de grader! For noen år siden var jeg fersk og uvitende da jeg skulle kjøpe BB… møtte dette miljøet.. og mistet lysten på å kjøpe BB i norge. Pga slikt som nettop denne bloggen. Valgte derfor å importere. Nå har JEG fått kritikk fra denne «leiren» og har for første gang svart på tiltale. Tydeligvis fordi jeg ikke valgte å kjøpe hund i dette miljøet som vi prøver å forandre til noe positivt. Det OG er tydeligvis kritikkverdig! Er upartisk og bidrar til forsoning i miljøet så godt som mulig. Men har nå insett at noen få.. de ønsker splid og konflikt… Det !! Har jeg svart på. Vi prøver å gjøre BB norge til en mer harmonisk og oversiktlig verden. Vi motarbeides..Etter kritikk for å prøve å forbedre dette… er det tydelig at selv nye.. nå må velge «leir»… bli med på å bidra.. stemme og forbedre det som kan forbedres…Beklageligvis… så må jeg ærklære en liten del av BB norge for kondemnert. Det vil ikke repareres. Det er mitt syn som «ny» i gamet etter noen år. Vi prøver… slik vil vi ikke ha det. Der står vi nå…»

Hva med å konkretisere hva som er vridd på, feiltolket og tatt usanne konklusjoner? Jeg lurer oppriktig på hva han mener, og når han skriver slik så bør han for sin egen del og troverdighet også forklare hva det er!

 

Noen få ønsker splid og konflikt?
Hva med å tenke etter på hvorfor det stadig blir bråk i miljøet, hva med å lære av det som har vært, av splid, konflikter og annet. Og kanskje gjøre ting litt annerledes. Ikke som nå, når jeg synes de er mest opptatt av å legge alt av skyld på «alle andre», samtidig som de prøver å redde skinnet sitt selv, som de misslykkes totalt med.

Det var Vivi (styrelederen) som «humoristisk» delte mitt forrige blogginnlegg inne på forumet nå i forgårs. Så det ser ikke akkurat ut som viljen til å avslutte eller legge det bak seg er så stor. Hun kunne i det minste svart på mine spørsmål om beskyldningene, men det gjør hun ikke.

Så kommer et svar fra Vivi: «Helt enig der *slettet navn*. Og skjønner som sagt at folk reagerer på at vi i styret nå ikke lenger bare overser alt som blir sagt om oss. Som sagt så er jobben med å sitte i dette styret et fullstendig frivillig ulønnet verv. Vi bruker av vår fritid på dette og forsøker å skape oppbyggende aktiviteter og engasjement. Det føles rett og slett ikke greit da å bli personlig hengt ut, arrestert for gamle ting, motarbeidet og trenert. Et frivillig styreverv skal jo være en positiv og lærerik opplevelse. Vi også håper at den fjæra snart ikke gir flere høner.»

 

Personlig hengt ut? Arrestert for gamle ting, motarbeidet og trenert?
Jeg synes så absolutt ikke jeg har hengt ut noen, men der er kanskje andre uenige.
Gamle ting? Jeg kan se at noe av dette kan virke som gamle saker, men mye henger sammen. Styret driver jo selv å maser og maser om ting som andre har gjort for flere år siden. Jeg har prøvd å holde meg så nær «nåtiden» som jeg kan, men samtidig tatt med det fra i fjor pga det er for meg en viktig grunn for mye av dette.

Og som jeg skrev i forrige innlegg om dette, når folk i styret selv går ut nå i jula og sier at det ikke kommer på tale å beklage ting som ble skrevet i sinne tidligere, da kan man virkelig begynne å lure på hva slags tankegang noen har.

Jeg synes styret i Norsk Boerboel burde holde seg for gode til å drive på på denne måten, et styre bør gå foran med et godt eksempel.
Og ja, det er en selvfølge at et styre må få svare på kritikk og anklager mot seg, men da tar de det den veien det skal, mot de personer det gjelder. Og de bør gjøre det på en saklig måte, ikke slik som de har gjort til nå.
Oppførselen til styret nå er jo bare latterlig. Jeg håper virkelig at de ikke har andre styreverv eller noe som helst annet verv om dette er deres vanlige oppførsel når de sitter i et styre, og det er ikke spydig ment.

Gjerdet mitt var kommentert igjen, men jeg kan opplyse om at gjerdet mitt fortsatt står stødig og trygt, så jeg sitter godt  🙂

 

Dette var alt om saken fra meg i år, nå skal jeg begynne på forberedelser for dagen/kvelden, ha en flott nyttårsfeiring!

 

 

 

 

2 kommentarer om “Styret i Norsk boerboel

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..