Geocachetur

Da har vi funnet oss et sted å være for natten, og var heldige denne gangen også. Ble tidlig kveld på oss i dag, men det er veldig godt noen ganger. På menyen sto biff stroganoff, og marsipankake og smågodt til dessert, 1 1/2 kg ble litt..
Var innom på Jafs i går kveld, og spiste fish and chips, det var maten sin det, blir mye mat på en slik tur.

Vi fant et kapell på Røros i dag, bortsett fra dt så kjørte vi bare fra der igjen.. Så hadde det kommet en ny cache på en annen kirke i går, så vi ble nesten ftf 😛 Men var greit at vi fikk den med, kirker er jo veldig interessant å besøke ⛪. Vi brukte egentlig lang tid på en annen kirke i dag, har bilde av den senere i innlegget her, håper jeg.. Har tatt noen bilder med nettbrettet, de legger jg ved innlegget i kveld. Så får jeg legge ved de som er tatt med kamera på et innlegg senere, det var selvsagt ved noen interessante cacher 😝
Vi fant forresten en fantastisk flott badeplass i dag, heldige er de som bor i nærheten.
Jeg fant også ut at til raskere man gikk på hengebru til mer gynget den.. Hengebruen var lang, men skikkelig solid på alle måter. Kunne hatt med Amanda over der uten problem og uten at jeg hadde vært redd for henne.
Og når jeg snakker om Amanda, hun har vært så grei i dag også, nå i kveld insisterer hun på å få igjen all kosen hun går glipp av på kveld og morgen..

Da får jeg se om jeg finner igjen noen bilder på nettbrettet her..

image
Badestrand

image

image

image

image

image

image

image

image

Jeg skrev ferdig et kort innlegg med kjole.. før vi dro, og satte dt på planlagt publisering, og jammen ser det ut til at det gikk greit. Kan knapt nok vente til neste anledning til å ha på den nye kjolen og hatten 😇

Vi har vært på noen rasteplasser i løpetav helgen, både å funnet cacher, luftet Amanda eller bare tatt fem min. Det som har gått igjen på nesten alle rasteplasser som har toalett er at toalettene er låst. Det er overstreket på skiltene også, så folk ser det jo, men jeg synes det er rart. Det er tidlig enda.. Har jo vært bart alle steder vi har vært, og det er jo fremdeles folk etter veiene.. Det er nok ikke så mange turister, men folk har da behov for toaletter likevel. Jeg ble like forbauset da vi var nordover i påsken, så mange stengte rasteplasser, med kjetting eller steiner.
Det er ikke noe problem for oss som har bobil, men når man serhvordan det ser ut i naturen mange steder, usj. Det er tydeligvis behov for slike veitoaletter, som er åpne! På Dovrefjell er forresten et kjempeflott anlegg, det ser ut til å være åpent hele året.

Det er litt mer om og men å skrive på nettbrett enn pc, der gjør nok alderen sitt.. (er en grunn til at jeg ikke skriver på mobilen) Så om det er noen skrivefeil ekstra her, eller annet rart, så er det forklaringen 😊

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..