Ukomplisert

Nå har jeg jo flere ganger skrevet om hvor ukomplisert og enkel løpetiden til Amanda er, og det er den jo.. slik egentlig. Men, en ting jeg kjenner jeg begynner å bli lei er å følge henne ut så hun får tisset. Tror hun er ute å tisser tre ganger så ofte som vanlig, og ikke så enkelt å la være å følge henne heller, vet jo ikke om hun må eller «må», og blir litt dumt å måte vaske etter henne når hun sier fra at hun må ut.
Men hun må tydeligvis ikke tisse mer på dagtid når hun er alene.. eller om natten, så slik sett er det jo greit.. Det følger med løpetiden, så da får det bare være slik, holder ikke på så lenge heldigvis. Hun var grei å sa fra i bobilen i helgen også, gikk bort til døren når hun ville ut.
Luftet Amanda for litt siden, og luftet Kaos etterpå. Amanda skal da garantert ut ihvertfall to ganger til før jeg legger meg, og Kaos en.


Gikk veldig trått å sykle i morges, og hjem igjen også. Heldigvis hadde jeg veldig god tid i morges, og hjem igjen er det jo ikke noe hast i det hele tatt.
To dager til så er det helg, har gått fort disse dagene, helgene går enda fortere synes jeg. Men nå begynner det å bli litt mer «vinterlig», så da blir vel helgene litt roligere også. Spørs om man skulle funnet fram skiene 😆


Tenkte å se CIA før jeg la meg, men ble trøtt. Regner med at Amanda vekker meg i løpet av natten også, når Tore kommer hjem.

IMG_0511 (950x455)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..