Ulldekken til hund

Jeg har jo så godt og flott et vinterdekken til Amanda, kjøpte det i fjor. Det er ikke så enkelt å finne dekken til store hunder, ikke når fasongen ikke er noen A4. Jeg har sett mange fine dekken, gensere, jakker osv, felles for mange av de er at de ikke passer, for korte, stramme,smale osv. Men jeg fant ett som passet veldig bra, Hurtta, les om det dekkenet her.

Jeg er ikke noen tilhenger av å kle på hunder uten at det er nødvendig, og klærne skal være funksjonelle.
Da det begynte å bli kaldt nå i høst så så jeg at behovet for et dekken kom nokså fort, mye pga de bare flekkene som Amanda har enda. Synes det Hurtta dekkenet hun har er litt «mye» på denne tiden og med slik vær. Tilfeldigvis fikk jeg en mail om diverse denne tiden, med bl.a et ulldekken. Det var flott å se på, og passformen så også bra ut, men det var dyrt syntes jeg.
Jeg begynte å lete litt mer, og kom over noen andre som så bra ut. De var nok ikke like «flotte», men jeg syntes de så mer funksjonelle ut, og de dekket mye mer alle steder. Prisen var en del lavere også.

Det var en ting jeg savnet hos begge de to ulldekkene som jeg synes er viktig, åpning til sele slik at man kan bruke sele under. Det andre dekkenet (Hurtta) vi har er med åpning til selen, og det er veldig praktisk, var vel det som gjorde at jeg kjøpte det dekkenet.
Men man kan ikke alltid få alt, selv om jeg syntes dette var et stort minus. Så jeg bestilte ulldekkenet, og tenkte at jeg kan da alltids få til noe med det selv, så Amanda kan bruke selen under… om dekkenet var bra ellers.

Jeg målte og sjekket størrelsene, det er ikke så enkelt, når man som tidligere skrevet ikke har hund med noen standard hundestørrelse. Erfaringene mine slo inn for fullt nå, og ble full klaff på størrelsen.

Dekkenet er et Canelana dekken, jeg hadde ikke hørt eller sett noe til de før jeg tilfeldigvis kom over de når jeg søkte på nett.
Helst hadde jeg villet hatt et lyst et til Amanda, men de hadde de ikke på lager når jeg bestilte, så da ble det et mørkt et (de har noen andre med mønster også, som er nokså like tror jeg)
Canelana ulldekken  finnes her og andre produkter finner du også der, både til folk og hunder.
Dekkenet er av merinoull, perfekt!

Ble noen raske bilder av Amanda med dekkenet i kveld

Canelana Ambassadør ulldekken

Canelana ulldekken

Canelana Ambassadør, ulldekken

Dekkenet sitter utrolig bra på Amanda, såpass bra at jeg ble forundret. Hadde sett bilder inne på nettsiden til Canelana og forskjellige hunder med dekken på, så var vel egentlig forberedt at jeg måtte returnere dekkenet fordi Amanda er som hun er.. men tok sjansen på å bestille for å se.
Jeg liker at det går så godt ned på føttene, og at det dekker en del under.
Jeg liker også godt den bakerste «stroppen», elastisiteten foran slik at det kan passe flere «typer» hunder, man kan «snurpe» sammen bak på dekkenet, det er refleks tvers over bak, alt i alt så ser det ut til å være nesten perfekt, så får jeg bare leve med at Amanda ser ut som en klump i det.. Og får prøve å lage til en ordning til selen (hjelp!), skal komme tilbake til eventuell løsning..
(Jeg har bestilt og betalt dekkenet på helt vanlige vilkår, og betalt full pris for det 🙂 )

3 kommentarer om “Ulldekken til hund

  1. Dette dekknet så veldig godt ut, var inne på nettsiden til de. men så ut som de var utsolgt i de største
    størrelsene. Ene hunden min er heller ingen a4 fasong på, så når det passet Amanda kanskje det passer den ene min også.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..