Ut på tur

Da er vi på tur 😄 Vi har snakket om mange alternativer, og mange av de forsvant pga værvarsler. Vi satt igjen med to valg, og det ble til at vi dro over Venabygdsfjellet, og er nå i Rendalen. Blir vel her i morgen, så får vi se.
Tore plukket meg opp etter jobb i dag, og da dro vi direkte. Han hadde ordnet Mystery og Amanda, så da var alt i orden, tror jeg.. det vil jeg finne ut etterhvert..
Vi fant fire cacher i kveld, fire mer enn vi hadde tenkt. To av de har vi DNF på fra før, og en av de lå på et sted jeg sjekket forrige gang. Den andre vi fant som vi hdde DNF på fra før, hadde jeg sjekket spoilerbilde på denne gangen, og der hadde jeg ikke sjekket tidligere. Slik er det bare, og er noe av det som gjør det både spennende og morsomt synes jeg.

image

3 kommentarer om “Ut på tur

 1. Nå synes jeg det virker som om «alle» jeg kjenner har vært og tatt hele eller deler av Rendaltrailen, så nå er det jaggu på tide at Eileif og jeg tar turen også. Men siden overnatting for oss må bli i telt, er det kanskje greit å vente til våren? :p
  Kos dere på tur!

  Liker

  1. Det synes jeg så absolutt at dere skal 😀
   Takk, vi koste oss veldig, som vanlig 😉

   Sikkert greit å vente til våren/sommeren om man skal overnatte i telt, pga temperaturene. Er ihvertfall mange plasser man kan slå opp telt der, og som man er uforstyrret 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..