Den nyeste investeringen

Det blir jo litt kjøp nå og da, og ikke alt som nødvendigvis er like nyttig.. Noe er nyttig til mye, noe er nyttig til lite. Dette går vel under «til lite», men de gangene man har bruk for det kan det være et veldig bra hjelpemiddel.

teleskop magnet

En teleskop magnet, jeg lette litt for å finne en som var litt kraftig. Denne er ca 17 cm lang, blir ca 86 cm når man drar den ut, og den kan løfte ca 3,5 kg!
En teleskopisk stang med magnet kan være et must til flere ting, som for eksempel cacher 😀

Jeg hadde en slik liten søt en.. som man kan henge på nøkkelringen, men fant fort ut at det kunne være greit med en som var litt lenger og kunne ta litt mer.. Nå ble det ikke så stor en investering heller da, under hundrelappen inkl frakt fra Danmark. Så da spørs det bare om vi husker på å ta den med..

2 kommentarer om “Den nyeste investeringen

  1. Noen er hekta på caching! :p
    Eneste hjelpemiddelet jeg har, er den bittelille leatherman-kniven min som har en bitteliten pinsett. Tror jeg har brukt den én gang 😉

    Liker

    1. Neida 😛
      Vi har hatt bruk for alt av det vi har, vil si det er ikke så mye vi har egentlig.. Men veldig surt å stå «der» og ikke kunne logge av diverse grunner, pinsett har vi hatt bruk for mange ganger, og stigen noen ganger. Stigen er jo litt begrenset hvor man tar med, men den er ok å bære med seg et stykke om man vet man får bruk for den.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..