Leveringsklare boerboelvalper

Uansett alder på Amanda sine valper, så er de veldig leveringsklare nå!
Om ikke Amanda føler de er leveringsklare så føler så absolutt jeg det. Jeg vet at Amanda ikke kan noe for oppførselen sin osv osv, men må innrømme at det blir en del «kjefting». Det hjelper jo ikke heller, og Amanda har det slettes ikke så bra selv midt oppi dette her. Når jeg ser ansiktet hennes og for å ikke snakke om blikket hennes når hun driver på, så ser jeg jo at dette er helt utenom hennes kontroll.

Akkurat nå virker det som et helt idiotisk valg å ikke begynne med disse bringebærbladkapslene når hun hadde løpetid sist. Jeg tenkte jo på det, men samtidig var jeg i tvil om hvor mye de egentlig hjalp. For å si det slik, ved neste løpetid blir Amanda å ta kapslene, og neste deretter og deretter igjen!
At folk får tispene kastrert pga innbilt drektighet når det er for galt har jeg full forståelse for. Dette er bare vondt og slitsomt for Amanda, og jeg synes det blir veldig slitsomt selv også. Jeg har jo skrevet en del om dette før, og hvor mye disse kapslene har sett ut til å virke.

At mange tisper får lettere symptomer på innbilt drektighet er veldig vanlig tror jeg, og de fleste kjenner til hva man skal gjøre for å få det til å gå raskt over også. Men i noen tilfeller er det ikke bare lette symptomer, og hjelper ikke så mye med disse kjente rådene, Amanda er tydeligvis en av de tilfellene.
Men når Amanda har løpetid er alt stort sett veldig greit og problemfritt, heldigvis.

Vi får bare stå i det til det er ferdig denne gangen, og tror ikke det blir å glemme det neste gang, selv om det egentlig ikke ble bortglemt nå, bare et veldig dumt valg. Jeg har til og med et par bokser med kapsler stående, så det var jo bare å starte med de.

Nå i kveld har Amanda trøstet seg litt med norske moreller, tror det hjalp litteran.. ❤

boerboel

En kommentar om “Leveringsklare boerboelvalper

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..