Varsling og cacher

Jeg og Amanda gikk ut rundt halv seks i morges, og tok en rask runde i hagen. Når jeg trodde vi skulle gå inn igjen så tok Amanda skikkelig av og varslet høylytt! Jeg skvatt til, både av bråket og hva i all verden det var. Jeg så ikke hverken folk, dyr eller noe annet som skulle forklare varslingen. Jeg hysjet på henne og så rundt meg på alle kanter, mens hun løp litt lenger opp på veien vår og varslet videre. Men så oppdaget jeg hva det var Amanda sa fra om, og når hun så at jeg hadde sett det, da var det greit å gå inn sammen.
Vi bor jo forholdsvis tett her, og kan ikke tenke meg vi blir populære om naboene blir vekket halv seks, ikke kan jeg skylde på noen andre heller 😛
Men, det som gjorde at Amanda varslet var jo hennes litt for store område å passe på.. det var kommet en bil utenfor et hus litt bortenfor her, og der står det ingen bil til vanlig (ikke siden i fjor sommer) slike ting er viktig å si fra om.
«Fantastisk» hvor godt hun ser forandringer, og bryr seg.. hos de nærmeste naboene bryr hun seg overhode ikke om det står andre biler, det er hun vant til.

Nå er det langhelg igjen, og den er slik det er nå uten planer. Startet med å finne 9 cacher i «nærområdet», de har ligget en stund, så var morsomt å endelig kunne finne de.
En av de var veldig dum.. jeg sto å forklarte Tore i detaljer om en cache jeg hadde lyst til å legge ut nå en kveld. I kveld var vi å fant en som var nesten helt lik, akkurat samme opplegg. Snakk om å tenke likt/i samme baner, men den er såpass «spesiell» at jeg sløyfer min, synes det er greit nok med en av slike cacher på et område. Jeg får heller raske på å legge ut et par andre jeg har i tankene 🙂

boerboel

En kommentar om “Varsling og cacher

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..