Tur og oppdatering av skade, Kaos

Startet dagen med en tur til Vetlsetra i dag, samme tur som forrige helg, men da med Kaos. (Bilder og oppdatering av Kaos nederst i innlegget, vil du ikke se bilder av skaden, ikke scroll nedover)
Jeg klarte å miste en av broddene mine forrige helg, så trodde jeg skulle finne den igjen i dag, når jeg gikk samme rute. Mistet den på veien ned til Aursjoveien, men ingen brodder å se i dag.
Ikke verst å gå 8,6 km på formiddagen, største grunnen var at vi skulle på konfirmasjon i dag utpå dagen, og være borte mange timer, som vi vanligvis er hjemme på. Og når vi var borte lenge i går også, så ble Amanda mye alene.
Nå klarer jo Amanda å være alene uten problemer, hun er jo alene når vi er på jobb, men derfor liker jeg ikke å la henne være alene så mye ellers, på tider hun ikke er vant til det på. En gang nå og da er greit, men ikke flere dager etter hverandre.
Nå hadde det gått veldig bra i dag også da, men var nok godt å komme ut å tisse litt når vi kom hjem.
Jeg trodde faktisk jeg og Amanda skulle bruke kortere tid enn jeg og Kaos forrige helg, men tror vi brukte 4-5 min kortere tid i dag. Jeg synes det er bratt oppover her, så er veldig greit å gå veien nedover igjen. Blir mye lenger (og kjedeligere) men siden jeg skulle sameligne turene også, så ble det slik, og er litt lettere å gå veien 😛
Amanda var i så godt humør og gikk så flott, når vi kom hjem og jeg slapp henne løs i hagen så løp hun å hentet ballen sin..

Bilder

IMAG1263 (800x451)

IMAG1267 (800x451)

IMAG1274 (653x800)

IMAG1288 (451x800)

Vetlsetra1

Kaos

Går ikke slik kjempebra med Kaos, status nå er infeksjon i sårkanten, det ble et hull i huden og innover (sprakk) ovenfor flengen, og stingene ser ut til å «sprekke opp».
Må være en av de dummeste stedene å skade seg på, huden er tynn, og uansett hvordan man gjør det så må hunden bevege seg når den skal på do osv, og da blir det bevegelse i såret.
De var inne å fikk sydd hullet i dag, og det ser bra ut så langt, er et lite hull et annet sted om jeg ikke misforsto, slik at det skal komme ut væske (dren)

Bilde av hullet før det ble sydd i dag

sår i buken hund jamthund

Et par av de andre bildene var så «stygge» at jeg valgte å ikke legge de ut, jeg grøsser når jeg ser de.

Hjemme her, tissetur

IMAG1290 (800x488)

Kaos var ikke verre en at han bar med seg ballen til Amanda under luftingen.

Kaos er en usedvanlig flink pasient, så håper virkelig det går bra.

5 kommentarer om “Tur og oppdatering av skade, Kaos

    1. Ja nå synes jeg det har blitt nok denne gangen, men ble verre i dag, var inne igjen hos veterinærene så det var flere som sjekket han. Så får bare vente å se.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..