Hurtta Outdoors Active sele, og litt irritasjon..

Fikk mail fra Divine dog, Hurtta har kommet med ny sele (og kløv).
Med det samme jeg så selen så tenkte jeg: Så flott! Den ser virkelig flott ut, fargen er flott også.. den finnes i kirsebær og sort.
Jeg stusset først over spennene på den, de ser ut som plast, men står ikke noe om det. Nå vet jeg at mange plastspenner kan være kraftige og bra, men jeg stoler ikke helt på plast. Det kommer jo litt an på hvilken hund man har også, og jeg tror denne selene kommer til å bli en favoritt blant mange.

bilde fra mail, fra divinedog

Så kom det som gjør at jeg ble litt varm i toppen.. gikk inn på Hurtta sin hovedside, og der står bl.a «The product can also be used as a safety harness in the car.» Det kan den sikkert, men jeg tviler sterkt på at den sikrer hunden på noen som helst måte, annet enn at den sitter litt rolig under vanlig kjøring.
Jeg blir så lei av alle disse nettbutikkene (og andre dyrebutikker) som selger sikkerhetsseler til hund, som ikke holder mål! De burde i det minste få de testet.
Jeg er fristet til å ta en runde med mail og stille noen spørsmål til en del av disse nettbutikkene, er det bare uvitenhet, eller er det bare for å selge, at de selger disse sikkerhetsselene/bilselene.
Grunnen til å ha på en hund sikkerhetssele/bilsele er jo å sikre hunden, noe de færreste av disse selene gjør ved en bråstopp/kollisjon.
Jeg har skrevet en del om det før.. og det er noe som jeg er litt opptatt av. Mange av selene er flotte og brukbare, til å gå tur! Divinedog har forøvrig ikke et ord om at den kan brukes som sikkerhetssele på siden sin, flott!

Tilbake til Hurtta sin nye sele, jeg kommer ikke til å kjøpe Hurtta sin nye sele, men det er fordi vi har så perfekt, sikker og god sele fra før. Men har du bruk for vanlig sele, så ser ikke denne selen dum ut, jeg har veldig god erfaring med mange av de andre produktene til Hurtta, og det er et merke som er preget av kvalitet etter min mening.
Sjekk prisene rundt omkring, de varierer veldig, divinedog har forøvrig senket fraktprisene sine til kunder i Norge (og Danmark), men finnes bra priser på produktene her i Norge også, på riktige butikker 🙂

3 kommentarer om “Hurtta Outdoors Active sele, og litt irritasjon..

 1. Hei, satt å søkte på andres erfaring på plast delene på denne Hurrta selen da ditt innlegg kom opp. Vi erfarte i går at plastikken på selen Hurrta sele knakk i går og hunden rygget seg ut av selen og var dermed løs på få sekunder. Selen er knapt en måned gammel og hunden en 8 måneders Cavalier King Charles Spaniel valp. Heldigvis var vi på en ikke trafikkert vei, men det er vi ofte. Jeg tør ikke tenke på hva utfallet kunne ha blitt da. Skremmende!

  Liker

  1. Akkurat slik jeg er redd for når det gjelder plast, og redselen hvor at noe alvorlig kan skje. Men ser ut som det ofte er brukt plast 😦
   Du må ihvertfall kontakte butikken der du kjøpte selen, det må jo være en feil. Og de må jo bringe saken videre til Hurtta også.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..