Vinterkulden

Har fått tappet ølet på flasker.. tok noen flasker i går, og resten i dag. Smakte på ølet i går, og det var i søteste laget, så mesteparten fikk stå til i kveld. Gjenstår å se hvem av de som blir best, alltid spennende med matølet, eller juleøl som mange sier. Det er eneste ølet jeg liker, sikkert fordi det ikke er skikkelig øl 😛

Jeg var med Amanda ut i natt, hun maste, så det var bare å slenge på seg en morgenkåpe og ut. Amanda var på do, og vi gikk inn igjen, jeg merket ikke noe spesielt. Når jeg sto opp i morges kikket jeg raskt bort på temperaturmåleren, og jeg ble overrasket, -18! Det måtte ha kommet veldig tidlig på morgenen, for jeg kjente ikke noe til at det var kaldt i natt. Det er heldigvis ikke «så kaldt» nå, er vel 9-10 kuldegrader bare, men er meldt litt opp og ned med temperaturene, så blir spennende. Vi har heldigvis fått litt snø, så da er det ikke så veldig galt med litt kulde.
Apropos kulde.. driver å skriver siste innleggene i potesokker også, kommer snart.

To arb.dager igjen før jul, dette går fort. Tror jeg har nok å gjøre i helgen.. men er litt moro med siste innspurten også.
Håper å få dusjet Amanda i slutten av helgen, om hun er kommet langt nok i løpetiden. Husker ikke sist hun dusjet, men er ikke så mange mnd’er siden, tror jeg.. Nå kjennes det ut som det er et behov for det..

Gjenstår å ta julebilde av Amanda også, det er jo alltid morsomt..

boerboel

En kommentar om “Vinterkulden

  1. Tilbaketråkk: Vinterkulden | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..