Litt geocaching nytt

Siste tiden har det blitt publisert en del nye cacher nesten i nærområdet her.. ihvertfall om man ser på kartet. I luftlinje er det vel ikke så veldig langt, men så var det dette med fjell..
Det er ikke så veldig langt med bil heller, vi er vant til litt avstander her, og når det blir et viss antall cacher, så er det fint å ta en tur eller to..
Var inne å så på kartet nå, og er tre cacher som ikke er funnet enda 😀

Neste helg er det event på Lillehammer, GC5BR6E Meet the reviewers – Lillehammer 2014
Vi skal prøve å få med oss det, er jo bare 20 mil til Lillehammer..

Noe annet nytt innen Geocaching er et blad, Nullpunktether er facebook siden til bladet. Jeg synes det ser veldig interesant ut, og har vel nevnt det tidligere også, gleder meg til første nummer.

Når jeg først er inne på geocaching.. inne på gcinfo står mye interessant og oppdatert angående geocaching.

Jeg har også funnet ut at et par av mine geocaher sikkert blir ensomme cacher, noe som ikke er så dumt, for de som finner de..
Noen ganger kan man ha veldig nytte av en ensom cache.
Det er ikke måte på hva man lærer av dette, jeg hadde ikke peiling på hva en ensom cache betydde når jeg så det første gangen. Men fant fort ut hva det var, en ensom cache er en cache som er funnet  1 år (eller lenger) etter forrige funn, og de inngår ofte i andre cacher..

IMG_9220 (640x411)

7 kommentarer om “Litt geocaching nytt

 1. Jeg visste ikke hva en ensom cache var frem til for en ukes tid siden, så du lærer fortere enn meg :p
  Jeg skulle vel egentlig på et event i kveld, men det er meldt regn så det ser ut som jeg dropper det. Ikke noe koselig med grill-event i øs pøs 😦 Men det blir jo veldig stas for dere å få treffe reviewerne da, jeg må si jeg er supernysgjerrig på hvem de er!

  Liker

  1. Og jeg skrev et svar her, kom borti noe på datamaskinen, og hele svaret forsvant!

   Jeg leste noe om ensomme cacher, så måtte bare sjekke hva det var, morsomt med alt man lærer 🙂

   Grill-event i regnvær høres ikke helt koselig ut nei,men kan bli oppholdsvær under grilingen 😀

   Jeg har jo garantert ikke peiling på hvem reviewerene er selv om jeg møter de, men morsomt med et slik event, og en flott mulighet om det er noe man lurer på, så vi må absolutt prøve å komme oss dit når det ikke er lenger 🙂

   Liker

   1. Må ikke komme borti noe vettu 😉
    Er ihvertfall greit å ha nogenlunde peiling på alle begrep som eksisterer i cacheverdnen, så får man velge selv om man vil bry seg om de eller ikke 🙂
    Er meldt opphold i hele formiddag og så regn fra et par timer før eventet og til etter det er ferdig. Og med tanke på at jeg egentlig bare har tid til å være på eventet en halvtimes tid hvis jeg også skal rekke Skal vi danse, så tror jeg at jeg står elegant over.
    Kan være at reviewerne har på seg nametags eller noe sånt så lenge det er et Meet the reviewers-event, og da kan man jo håpe at nametagen forteller deres virkelige navn også 🙂

    Liker

    1. Jeg har gjort lignende før også, leter men finner ikke igjen.
     Ja man lærer etterhvert. Og jeg ser at «ting» jeg ikke brydde meg om før plutselig blir interessant etterhvert, så da er det å prøve å lære litt.
     Da vi fant ut vi skulle til Rendalen i sommer så skjedde jo alt så fort, og PQ ble veldig aktuelt. Jeg visste hva det var, men fra der til å lage og få over på GPS’en ble full kræsj med kombinasjonen meg og dårlig tid. Jeg begynte, men surret det bare til, så overlot alt til Tore og surret med andre ting isteden, det funket veldig bra 😛
     Vi får litt dårlig tid i forhold til eventet på Lillehammer, men hadde vært så morsomt å vært der, så kommer til å prøve på det, om det blir bare en liten tur innom.
     Jeg visste jo ikke hva et event var, før i sommer, så dette går fort..
     Det er noe av det jeg liker med geocaching, man kan være litt eller mye interessert, og så kan man drive på akkurat som det passer. Men må innrømme at min interesse bare stiger, hadde aldri trodd jeg skulle planlegge ferie utifra hvor det er «gjemt bokser», hahahaha.
     Om man ikke skal gå å gjette på hvem som er reviewerene av de som møter opp, det kunne jo blitt morsomt 😀

     Liker

     1. Jeg prøvde meg på PQ’er da vi skulle til Haugesund for noen år siden, men det var totalt mislykket. Så enten må jeg øve litt før neste langtur, eller så fortsetter jeg bare å legge inn manuelt, en og en.
      *ler* Velkommen i klubben, man kan ikke dra noe sted uten å sjekke om det er bokser der, og er det ikke bokser der, er det ikke så interessant å dra dit heller :p

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..