Eget rom

Sent i går kveld ble det en merkelig «during» her, når jeg gikk for å sjekke så klarte jeg å lokalisere lyden til ett soverom, soverommet vårt.
Inne på soverommet i en «liten» seng lå en hund, som kom med så høye lyder at noen andre mente det var å høy tid med eget rom til henne.
Amanda er en hund som lager lite lyd, hun er ikke en hund som står å bjeffer, hun sier ifra, og så er hun ferdig. Hun snorker ikke så mye heller, men i sommer har det vært litt mer høylydt snorking, tror det kommer av varmen, og at hun blir sliten. En annen kveld lå hun så lenge at jeg «dultet» borti henne for å få henne til å slutte med snorkingen, da la hun seg på ryggen for å få kos, er hunden sin det..

Hun er usedvanlig rolig for tiden, er sikkert redd for å måtte på tur igjen om hun gjør for mye utav seg..
Hun er med noe ute, og leker med barnebarnet.. Har tatt på seg oppgaven med å passe på lekene..

boerboel og leker

 

I dag hadde hun såpass til vett at hun gikk fra alle sammen og fant seg en plass i skyggen litt fra oss, og der sovnet hun. Men før det hadde hun vært veldig flink til å bære leker ut av bassenget..

Det er godt å slappe av i sofaen om kvelden, og her i huset har vi jo ikke hund i sofaen.. men det var dette med myke tepper..

boerboel

 

 

Siden vi har barn i hjemmet for tiden er vi litt mer nøye med maten, og det blir middag hver dag, i dag ble det bacon og blomkål med hvit saus, og hvitløksbaguetter, yummi!

sommermiddag

 

Så fikk jeg pakke i posten

cachebokser

Var litt «heldig», er en god stund siden jeg bestilte varene, og pga av det fikk jeg bl.a med fire gratis TB’er 😀
Tenkte jeg skulle ha en av de som FTF i en av cachene jeg skal legge ut, det vil si at den ikke er aktivert, at den som får den får med aktiveringskoden og aktiverer den selv.

Nå har roen atter senket seg over Skogheim, barnebarnet sover, Amanda sover, mannen er reist på jakt igjen (jerv) og jeg sitter og lytter etter lyder..

 

 

5 kommentarer om “Eget rom

 1. Tilbaketråkk: Eget rom | Blopp.no
 2. Merket jeg ble veldig skeptisk til kombinasjonen av ordene during og soverom :p
  Den Nairo som i fjor taklet varmen så bra er stort sett borte. Aner ikke hvor han har blitt av, men jeg skulle gjerne funnet han igjen. Nå sover han hele formiddagen (han hadde sikkert blitt med på noe hvis jeg hadde bedt han om det altså), og så går han hvileløst frem og tilbake hele ettermiddagen og kvelden. Men jeg skjønner han godt, jeg, 30 grader inne og 30 grader i skyggen ute inviterer ikke akkurat til mye sprell.
  Åh, 4 gratis TB’er er jo lykke! Da gjør det enda mindre om de forsvinner! Et lite tips til billige loggbøker: De små orange notatbøkene får man billig både her og der, og de er enkle å dele i to (sånn at hver del har sin stift i ryggen), da får man plass til de i de mindre boksene også.

  Liker

  1. Haha, den så jeg ikke, og nå fikk jeg meg en god latter her 😆
   Huff, ikke greit når det blir slik varme over lang tid, vi har grei temperatur inne hele dagen, kvelden og natta nå, og ser at det virker bra på oss alle. Hadde det ikke vært for det hadde jeg aldri giddet lage «skikkelig» middag hver dag heller.
   Ja ble en del «rot» med bestillingen min, sen levering, tomt for forskjellig osv, så fikk med en del gratis, og det som ble erstattet ble erstattet «oppover», så jeg kom veldig heldig ut av denne handelen.
   Ja disse små orange notisbøkene har jeg kjøpt to av, når jeg skulle legge ut cacher (de på fjellet) og kom på at jeg ikke hadde loggbøker. Så da kjøpte jeg to stk til den nette sum av 30 kr/stk!! Jeg syntes igrunn det ble litt dyrt.. Disse Ritr var faktisk billigere 😛 Og så har jeg kjøpt noen på Ebay.
   Vi bor litt «avsides» til, så når en må ha noe fort, så koster det litt.. så nå har jeg handlet loggbøker osv for lang lang tid, det er jo den ene tingen man må ha i cacher.

   Liker

   1. *ler* Ja, jeg lo litt jeg også :p
    Jeg er litt «nazi» på at jeg vil ha varm middag hver dag, men nå har jeg begynt å revurdere hele tankegangen min. Varmt å lage mat, varmt å spise varm mat…
    Nei, kr. 30,- pr stk er altfor dyrt, ikke aktuelt i det hele tatt! Så ja, da er det bedre å handle mye når man først finner det billig. Jeg synes faktisk det er mest vanskelig å finne billige bokser. Rusta på Nordbysenteret (Sverige) hadde noen fine lock’n’lock-bokser til en veldig billig penge, men de har selvsagt sluttet å ta de inn 😦

    Liker

    1. Og her ble det tordenvær og værforandringer, gikk fra 32 grader til 25 på null komma null… Var ute et øyeblikk når det var 32 grader, det var trykkende..
     Vi har jo billigere butikker, men ikke på de butikkene jeg handler i til vanlig, så jeg er glad i nettshopping 🙂

     Har funnet ut at boksene er de dyreste ja, de bør jo være bra også, så de holder en stund. Var borti et par veldig robuste lock’n lock bokser på cachene jeg fant i sommer, og veldig bra str også. Liker best de boksene som ikke er for store,men har plass til loggbok, bytteting og TB*er, de er enkel å gjemme også.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..