IHerb

Jeg ”fant” en ”ny” nettbutikk for litt siden, har jo hørt om den før, men har aldri vært å sett på varer, kategorier osv. Siden jeg lette etter et par produkter jeg ikke fant på butikker her, så havnet jeg plutselig på iHerb.

Linfrøolje var det første jeg så etter, og det hadde de nok av, til og med egen linfrøolje til hund! Jeg som har kjøpt den ”vanlige” til Amanda tidligere..

Så var det bringebærblader, de er dyre i Norge, de jeg kjøpte fra Iherb er helt like de jeg kjøpte fra et annet sted i Norge, men prisen var litt forskjellig. Fra iHerb kostet de ca 37 kroner for 100 kapsler (450 mg) her i Norge kostet eksakt samme vare 137 kr, og det var ett av de billigste bringebærblad produktene jeg fant i Norge.
Og når frakten fra iHerb er ca 25 kr, så sier det seg selv hva man velger.

Når jeg da først hadde funnet noen varer, så fant jeg en del andre også som etter hvert ble klikket hjem..

varer fra iHerb

varer fra iHerb

Varer fra iHerb

 

Atkins barer er utrolig billig, på butikken koster de 23-30 kr/stk, de som jeg har kjøpt koster ca 35-40 kr/pk, og det er 5 barer i hver pakke, noe som blir en pris på 7-8 kr/stk.
Det finnes mange andre barer på iHerb også, men var disse jeg prøvde nå.

billige atkins barer

Det er en del som ikke er lov å importer fra andre land, selv om det selges. Jeg er ikke så inne i hvilke lover og regler som gjelder men her er en liste over legemidler og urter.
Legemidler og urter merket med L (legemidler) og LR (reseptpliktige legemidler) kan du bare glemme å bestille.
Urter merket som H er handelsvare og kan bestilles, men ikke for mer enn 3 mnd forbruk.
Det er også slik at selv om en vare er lovlig å importere (urter merket med H) så kan de likevel være ulovlig å importere pga grenseverdien (mengden) Grenseverdiene finner du i forskrift om kosttilskudd her.
Det er også en annen liste man bør være obs på, dopinglisten som finnes her. Ikke bestill noe som står på dopinglisten, det er straffbart!

Det står litt om det her

iherb

 

IHerb selger mye forskjellig, jeg hadde ikke anelse før jeg begynte å sjekke, litt morsomt bruke litt tid og se på utvalget de har.
De selger en del matvarer, kosttilskudd og vitaminer, godterie, snacks, kaffe og te, barer, krydder, produkter til hund og katt, bakevarer, sminke, kroppsprodukter, litt kjøkkenutstyr, en del produkter til baby og barn.

Når man bestiller fra iHerb er det veldig greit å holde seg til 200 kr grensen, selvsagt kan man være ”heldig”, men ettersom jeg har forstått blir mange av pakkene sjekket, både med tanke på innhold og verdi. IHerb skriver alltid verdien av innholdet utenpå pakken.

En annen ting man bør være obs på er vekten. Jeg bruker alltid den billigste frakten 4$ og da kan ikke vekten på pakken være over 1,8 kg.
Velger man det nest dyreste fraktalternativet er det på $8 og da kan man ha en vekt på ca 3,6 kg (8 pound) og det koster $1 ekstra for hvert pound over, men verdien kan uansett ikke være over 200 kr om man vil være sikker på å ikke betale moms og gebyr.

iherb guide

 

Når man handler for første gang hos iHerb kan man få $5 -$10 rabatt om man bruker en kode, bruker du koden noen har gitt deg eller du har funnet på blogger osv er det som oftest noe som heter rewards, du kan lese om det her.
Meget kort fortalt, du får rabatt og den som gir deg koden får rabatt. Koden jeg gir bort er BHS325, den skriver du inn på et eget felt som vist på bildet under

rabattkode iherb

Leveringstiden hos meg har vært fra 5-12 dager (og jeg har valgt billigste levering hver gang), og om jeg har bestilt to pakker samme dag så kommer ikke de nødvendigvis samme dag.
Den pakken som blir bestilt fire dager etter den første pakken kom flere dager før den første bestillingen, osv.

Lykke til med eventuell bestiling 🙂

 

7 kommentarer om “IHerb

 1. Tilbaketråkk: IHerb | Blopp.no
 2. Ha drivi sku bestilt frå der e mæ men ha ikkje liti me te ænda.. Bli støtt osikker ner alt æ på engelsk, sæle ner d ikkje ska væra over 200kr.. Men denna lakrisen, inneheldt dein mjølk, sukker eil kveitmjøl?

  Liker

  1. Jeg synes egentlig alt gikk greit med bestillingene fra der, passer bare på å være sikker på å holde meg under x antall dollar. Nå er 1 dollar ca 6 kr, så er greit å regne ut 🙂

   Lakrisen inneholder ihvertfall sukker og hvetemel.

   Liker

   1. 1 dollar æ 6 kr ja, okay ja dæ mæ æ kjekt å væta 😉
    Ha ynskt e ha fylgt mæ lite bære i engelsktimåm på skula, da ha sikkert innholdsfortegnelse å slek våre greiare å forstå 😉

    Liker

    1. Hehe, du var nok ikke den eneste som ikke fulgte så godt med.. synes det går greit å lese og høre engelsk, men å skrive riktig i forhold til grammatikk… jeg sliter nok med den norske grammatikken 😛

     Det finnes oversettelsesprogram på nett som kan være greit om man ikke forstår alt,men de kan ofte oversette litt merkelig ser jeg.

     Liker

 3. Kjempe bra nettbutikk!! Sende akkurat inn en bestilling (min første). Hvem leverte dine pakker? Står DHL på siden, men jeg bor uti gokk så tenkte kanskje det kom med posten eller tollpost?

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..