Hundemat

Bestilte hundemat i dag, 200 kg O_o
Tok med noen kg med kalkunhalser også, når jeg først skulle bestille..
Bestilte Vom og hundemat 5 kg pølser, prisforskjellen pr kg på 5 kg pølser og 20 kg blokker er så liten at det er like greit med 5 kg pølser.

Siden jeg bestiller direkte fra Vom og hundemat får jeg storforbruker rabatt når jeg bestiller så mye, så da blir hundematen veldig billig, når man ser bort fra at Amanda er en «stor» hund som spiser litt, i forhold til en «normal» hund på 15-20 kg.

Nå har Amanda en stund av 200 kg mat.. men nå spiser hun stort sett bare det, så da går det litt mer. Og vi har plass til hundematen, hadde vel hatt plass til det dobbelte om det hadde vært behov. Det vil si vi har plass, om jeg får ommøblert litt i fryserne, noe jeg bør gjøre nokså fort.

Jeg har kjøpt både blokk og pølser av vom og hundemat tidligere, ettersom hva den jeg har kjøpt av har hatt, og ser at prisen varierer veldig fra hvor man kjøper, det dyreste er desidert dyrebutikkene, men de driver jo butikk, så er klart de må ha avanse.
Man kunne selvsagt gått sammen flere å bestilt sammen, men siden jeg har plass til så mye selv, så er det greit å kjøpe så mye, og så slipper jeg å tenke på det på en stund.

 

Fra kveldstur i går kveld

boerboel

3 kommentarer om “Hundemat

 1. Tilbaketråkk: Hundemat | Blopp.no
 2. Åh inni granskaugen, det var litt av en handlerunde, gitt :O Ayla hadde daua på seg bare av synet av 200 kg V&H. Skjønner jo at du kjøper i stort når du har en hun som setter til livs litt mer enn Smuledyret mitt. Nå får riktignok Ayla V&H bare til frokost (og tørrfôr til kvelds), men det er ikke rare greiene hun trenger. Hele 30 g er måltid nok for henne (i følge meg, ikke henne). Hvor mye spiser Amanda på en dag?

  Liker

  1. Er litt spent på hvor mye 200 kg er, når vi skal hente det.. Lurer på om jeg får meg en overraskelse 😀
   Amanda har fått 800 g nå, 400 g morgen og 400 g kveld, etter vi gikk over til bare dette, det er ca 2% av vekten hennes… men ser at det blir alt for mye, men ikke så enkelt, hun bør jo bli litt mett..
   Og med en pris på 9 kr/kg så er jo denne hundematen billig, vi har helforet på Royal Canin også… Amanda har brukt Orijen lenge, sammen med V &H, men «måtte» kutte ut det, så nå bruker hun bare våtfor.
   Strever litt med magen når det er bare våtfor, så driver å prøver «oss» litt fram for å få orden på det med diverse «tilsetninger».
   30 g ja.. hehe snakk om forskjell 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..