Lydighet og småplukk

Jeg og Amanda trente i kveld, det gikk hardt utover tærne mine.. Amanda er veldig flink og ivrig når vi driver med lydighet, når hun vil.. Hun har egentlig alltid vært flink, så lenge det ikke er noe som forstyrrer!
Vi får bare drive på, kanskje en dag..
Men i dag ble hun litt ivrig til å begynne med når jeg sa «hit», og med glatte gulv så ble det jeg som ble bremsen hennes et par ganger. Jeg er litt i overkant redd for ene foten min, så jeg la inn en endring etterhvert.

Etter vi var ferdige kom jeg på at jeg skulle hente brettet (dog brick) hun har (er vel egentlig Kaos sitt, men det er her) Nå har hun ikke prøvd det brettet på bortimot et år tror jeg, husker faktisk ikke når hun brukte det sist. Og denne gangen var hun veldig flink, brukte bare snuten for å dytte lukene til side.

Etter hun var ferdig med brettet puttet jeg en pølsebit i den nye leken hennes, så da ble hun opptatt litt til. Etter en stund så det ut som hun ble lei, og hun la seg ned for å vente til pølsebiten skulle komme ut selv..

boerboel og bionic bone

 

Det hjalp ikke så da var det på’n igjen

boerboel bionic bone

 

Til slutt «måtte» jeg hjelpe henne, så da ble alle tilfreds 😛

Amanda bruker denne leken på samme måten som kongen hun har ser det ut til. Så derfor får hun ha den liggende på gulvet til vanlig (om den ikke er til vask, jeg putter den i oppvaskmaskinen en og annen gang).
Amanda kan jo slike ting, Kaos derimot.. Kaos fikk jo maken til jul, og han ble visst veldig glad i det, litt for glad, såpass at han ødelegger det om han får drive på med det selv, huffhuff 😆

Jeg har bestilt noen cacher og travel tag (bug?) i dag, og gleder meg helt utrolig mye til det kommer. Blir nok ikke å vente til våren med å legge ut.. Kommer til å legge ut flere slik etterhvert, både noen enkle og greie, og så håper jeg å få lagt ut noen som er litt mer vrien. Får se på det litt etterhvert, men siden det er så få i områdene her, så er det greit å ha noen forskjellige, i tilfelle andre blir interessert.. Om ikke annet så får jeg vente til sommeren før noen finner de.

 

13 kommentarer om “Lydighet og småplukk

 1. Hun ventet ikke for å se om pølsebiten kom ut av seg selv, hun har i all hemmelighet trent deg til å ta den ut for henne :p
  Travelbug heter alle de som ikke heter Coin 🙂 Hadde det ikke vært så sabla langt opp, skulle jeg kommet opp og tatt FTF så snart du la ut en boks! :p

  Liker

  1. Hehe, hun er veldig god på å trene meg 😛

   Å ja, jeg ble litt forvirret over at det står travel bug noen steder, og travel tag noen steder, tar litt tid..

   Ja bare vent til du får se bilde 😀 😀 😀 Kommer nok ikke til å legge ut bilde på fb av alle cachene for å si det sånn. Her blir de vel liggende både vinter og vår før noen tar FTF, men er jo bare slik det er.

   Liker

   1. Det er nok en del som bruker uttrykket Travel Tag fordi brikkene ser ut som «dog tag», men offisielt heter de TravelBug (eller TB’er som jeg pleier å si, og mange med meg).
    Du må sende meg bilde på mail på FB eller noe sånt! Regn med stor trafikk på cachene i turistsesongen, ihvertfall de du eventuelt legger ut i nærheten av hovedveien. Og vær forberedt på det som i utgangspunktet er ment som konstruktiv kritikk på cachene dine, men som i mange tilfeller kan virke som krasse og veldig negative tilbakemeldinger. Jeg sliter litt fordi jeg tar ting lett personlig, og det første utlegget vårt er jeg fremdeles ikke fornøyd med, så jeg får litt «vondt i magen» hver gang jeg får en mail om at noen har logget den.

    Liker

    1. TB er veldig greit 😀
     Åja, bilde kommer, må jo ha noen å dele det med 🙂

     Jeg tar heldigvis ikke kritikk så «alvorlig», er det kritikk som er velbegrunnet og jeg ser at det har noe for seg så lærer jeg så absolutt av det, og tar det med meg til senere. Spesielt for at andre kanskje ser ting som man ikke ser selv, og jeg er jo helt nybegynner i dette. Jeg leser, leser og leser, men likevel blir det helt sikkert ting man glemmer, overser, ikke tror er viktig osv. Og slik er det bare, man får gjøre sitt beste 🙂
     Jeg har jo fått med meg at noen tar dette veldig seriøst.. og det er jo det altså, men det må være rom for å gjøre feil også, spesielt til å begynne med. Og så lærer man jo fortere av grei kritikk enn sure oppstøt… 😛
     Ser ut som det på mange grupper og forum av alle typer ofte er noen få som står for «sure» kommentarer osv, og dessverre er det de som ofte huskes.
     Å tro at man skal få til de perfekte cacher med alt det innebærer, (og det er mye har jeg forstått, koordinater, beskrivelse osv osv) første gangen(e) gjør kanskje at man stresser litt for mye, og «kosen» blir borte.

     Liker

     1. Men det er ikke alle som er flinke til å skrive konstruktiv kritikk, de kommer gjerne med noe som ligner mer på kjeft. Ihvertfall er det sånn jeg oppfatter det, men det kan være at jeg oppfatter det sånn fordi jeg lett tar ting personlig. Og jeg håper ikke at jeg skremmer deg, det er på ingen måte meningen!
      Jeg synes det ble mer kos med utlegging etterhvert, de første var bare nervepirrende 😉

      Liker

      1. Nei det er sant, ser jo bare på diverse forum og grupper.. noen personer er mer «kvasse» en nødvendig, og det er dumt, for det går da mye lettere «inn» om det er positivt (både på mennesker og dyr 😀 )
       Nei jeg er ikke så lettskremt, og når jeg egentlig er forberedt på at jeg sannsynligvis tabber meg ut med ett eller annet så får det bare stå til, skal godt gjøres å huske absolutt alt.

       Liker

 2. Så flinke dere er da 😀 Merker jeg skulle vært flinkere å trene Linusen min på ulike triks, men kan ikke så mye :-O
  Hvor får man kjøpt rimelige leker, vet du det? 🙂

  Liker

  1. Vi driver på litt sånn nå og da, men er mest for moro.
   Jeg har handlet på mange norske nettbutikker ang leker og slik, mye hos petworld, de har grei pris, leverer med ilfart og har en fantastisk service.
   Men har handlet en del på ebay og utenlandske nettsider pga prisen, det oransje «beinet» Amanda har på bildet kom på ca halve prisen av hva det koster her i Norge, kan se om jeg finner igjen adressen til den nettbutikken om du er interessert?

   Liker

   1. Okey 🙂 Er morro da, har lært Linus små triks som å danse o.l. men kanskje jeg skal snoke på youtube etter flere triks 🙂
    Trenger ikke å lete for min del 😀 Kan titte litt selv, men takk!

    Liker

    1. Vi har ikke kommet så langt vi har prøvd på triks, men ser det er mange som er flinke til det 🙂 Ser ikke for meg at Amanda blir noen racer der.. Men vet jo aldri heller, så kanskje vi prøver en dag 🙂
     Bare hyggelig 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..