Skogstur og gullskatt

Da har vi gått årets første skikkelige skogstur, og det gjorde godt!
Vi gikk på barmark, litt snø, snø til låret, og tilbake på barmark, altså en veldig variert tur. Vi så utrolig mye ferske spor, både etter elg, hjort og rådyr, og jammen fikk vi sett dyr også. Jeg så bare et rådyr,men Tore så flere dyr.
Siden vi hadde så variert føre, terreng og mange helt varme spor så fikk Amanda en knallfin tur. Hun fikk brukt både kropp og hode på en fin måte.

Viktig å sjekke hva det er som lukter

boerboel i skogen

Treet «mitt», vi gikk oss helt tilfeldig på det på tur hjem

boerboelmom
Vi dro ved totiden, og et par timer senere var det begynt å skumre mye når vi kom hjem

hund på tur

I kveld var det tid for premiere på den nye serien på NRK Super «Trio-Odins gull«, morsomt å se så kjente plasser på tv, for å ikke snakke om kjente ansikt 😉

Myten om Odins gull i Skjåk er et gammelt sagn om en gullskatt fra vikingtiden. Fikk du ikke med deg de to første episodene som gikk på tv i kveld, så sendes det kanskje i reprise, om ikke kan du se det her i en mnd framover.

 

10 kommentarer om “Skogstur og gullskatt

 1. Har du et helt eget tre, du da! Heldigjenta 🙂
  Må komme meg ut på tur i dag jeg også, er ekstremt rastløs men samtidig forferdelig tiltaksløs. Møkkahelg.

  Liker

  1. Selvsagt, ingen andre som vet om det.. 😛
   Jeg er faktisk stiv og støl i kroppen etter i går, det hadde jeg ikke trodd.
   Uff ja, kan tenke meg du ikke har det så bra, men blir forhåpentligvis bedre etterhvert. Sikkert greit å ha noe å gjøre i helgene, siden de blir mest «utfordrende»?

   Liker

   1. Kan jeg få hilse på treet ditt en eller annen gang? :p Oi, det ble en ordentlig treningsøkt i går ja, det er slettes ikke dårlig 🙂
    Har fått en liten smell i dag merker jeg, ikke noe moro i det hele tatt. Men vi kom oss ut på tur og vi har til og med lagt ut en ny cache som allerede er publisert. Prøver å sysselsette meg selv hele tiden, men tankene blir jeg liksom ikke helt kvitt.

    Liker

    1. Klart du skal få hilse på det, om jeg finner det igjen..
     Håper smellen er forbigående, ikke noe moro å ha det slik 😦

     Hurra for ny cache 😀
     Gleder meg så veldig til jeg kommer dit at jeg gjør noe slik, og vet at det kommer når «alt» er klart. Jeg som ikke er så tålmodig til vanlig har merkelig nok aldri hatt noe hastverk med denne hobbyen, hverken med å finne cacher eller noe 🙂

     Liker

     1. *ler* Flytter det på seg kanskje? :p Vet du, du kan øve deg på å ta koordinater ved treet ditt, sånn som du må gjøre når du skal legge ut cache! Da finner du alltid igjen treet også 🙂
      Hjelper nok i morgen når det er jobb igjen, er jo over et år siden jeg jobbet hver dag, så jeg kommer nok til å være utslitt når uka er over.

      Den største FTF-jegeren i by’n tok FTF på denne også gitt. Det er bra at du ikke har det så travelt siden det er så lite cacher i ditt område. Og så er det heller ikke en hobby man trenger å ha det travelt med 🙂 Men jeg tror nok at du hadde vært adskillig mindre tålmodig hvis det hadde vært fler cacher rundt deg 😉

      Liker

      1. Hehe, er heller min evne til å orientere meg. Tore sa jo at jeg skulle ta med GPS’en når vi dro, men gjorde jeg det? Nei.
       Ja, er veldig godt å ha noe å gjøre når man ikke er helt på topp.

       Ja, du sier noe der. Men har en del rundt Otta og oppover/nedover der, så ser ikke bort fra at det blir en tur på jakt igjen en gang eller to i vinter. Og når sommeren kommer har vi Geiranger i «nærområdet» 🙂

       Jeg har funnet et par veldig klare steder jeg har lyst til å legge ut cacher, og flere skal det bli. Første bud er jo å spørre om lov, noe jeg har funnet ut er viktig.

       Liker

       1. Pluss at dere kommer nedover hit også, masse cacher å ta av :p
        Spørre om lov kommer egentlig litt an på. Ja, i utgangspunktet sier reglene at man alltid skal spørre om lov, men jeg prøver aldri å finne ut hvem som eier skogen jeg legger noe ut i for å spørre. Men skal du sette en cache på et hus, bør du absolutt spørre om lov. Og det samme gjelder visstnok på autovern og slikt, da skal man ifølge reglene spørre veivesenet (eller noe sånt).

        Liker

         1. Jeg kan ikke reglene så godt at jeg kan svare deg med 100 % sikkerhet. Men etter at det ble sagt at reviewerne skulle bli strengere på å følge reglene har jeg lagt ut flere cacher uten noen henvisning til at jeg har bedt om lov, og jeg har fått godkjent alle bokser.

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..