Friday

Kom 1 cm med snø igjen i dag, så da var det litt hvitt noen steder i skogen, utrolig hvor lite som skal til før det hjelper på og blir litt lysere. Ble ikke noe særlig bilder fra turen i kveld, men har ett av Amanda senere i kveld, tror hun synes hun har det litt kjipt for tiden.

Boerboel med løpetid

 

Plutselig i dag kom jeg på at jeg skal ha «middagsbesøk» på lørdag, skal prøve ut en ny oppskrift… 😆  Oppdaget at et par av ingrediensene ikke var å oppdrive i Skjåk, Så da må de erstattes… Skal vel komme fra det, får la være å lage dessert.
Middagen så veldig spennende ut, så dette kan bli interessant.. Skal komme tilbake med oppskrift om det blir vellykket 🙂

I morgen er fredag, og helg. Tok helgevasken i kveld, og da trenger jeg vel ikke vaske mer før lørdag… vasket på tirsdag også. Kan egentlig ikke si at det er så inni hampen morsomt å vaske, men siden jeg velger å la Amanda gå som vanlig når hun har løpetid, så blir det slik.

 
Har funnet et veldig flott vinglass jeg tror jeg skal sette på ønskelisten min, det var ikke større enn 60 cl, men siden designet var så flott, så ok at det ikke er større

bilde fra royaldesign.no
bilde fra royaldesign.no

Flott? Vinglasset heter Friday, helt perfekt til fredagskvelder 😀

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..