Amanda knurrer

Jeg og Amanda dro til skogs i dag, og hadde en kjempeflott tur. Været var kjempeflott, terrenget flott, Amanda var i kjempebra humør, og alt gikk så greit.
Jeg syntes jeg hørte hund oppi skogen,men var så svakt at jeg ikke brydde meg om det, men plutselig så var det ikke slik kjempelangt unna lenger, og hørtes ut som det kom nærmere oss, det var hund(er) som loset. Det hørte ut som det var to hunder også, men vet ikke om det var losen som gjorde det, eller hva.
Siden jeg ikke viste hvilken hunder det var, eller hva de loste på så gikk vi fra lyden, fristet ikke å få en elg/hjort løpende mot seg. Hadde det vært en hare så hadde det ikke vært så skummelt.. er litt begrenset hvor stor en hare kan bli. 
Men tanke på «faren» for å støte på elg eller hjort så tok jeg med kamera da vi gikk, da var sjansene for å støte på dyr forsvinnende liten tenkte jeg 😉
Men fikk jo noen bilder av Amanda i skogen når jeg først hadde med kamera

Amanda hørte/så noe nedenfor oss, og det måtte sjekkes

boerboel

 

Et nokså vanlig syn når vi er på tur, Amanda lukter på «alt» noen ganger, dette treet var veldig interessant..

boerboel

 

Amanda fant en moseseng

boerboel

 

Vet ikke hva hun været, men sto slik lenge, helt til..

boerboel

 

..hun ikke gadd lenger, eller det som luktet var borte

boerboel

 

Hva som gjorde at hun ble forskrekket vet jeg ikke, hun så ikke slik ut når jeg tok bildet, trodde jeg

Boerboel

 

 

 

Amanda er snart to år, hvem skulle tro det.. hun oppfører seg ikke som noen voksen hund, men ikke nesten voksen hund heller, men det er jo sjarmerende… tror jeg… er det jeg trøster meg med når tullfaktene slår inn for fullt.

Jeg fant ut noe pussig ang Amanda for litt siden, nå husker jeg ikke situasjonen, eller hva det var, men Amanda knurret. Og det første jeg tenkte var: hva?
Jeg har aldri hørt Amanda knurre noen gang før, og hun er som sagt snart to år. Hun har bjeffet, boffet, snøftet, murret, brummet, snerret og er en hund med veldig mye lyd i alle situasjoner, hun kan høres ut som hun er sint når hun bare er glad og vilter, leker osv, men vi som kjenner henne vet jo hva de fleste lyder betyr.
Jeg har aldri tenkt over manglende knurring heller, for er jo ikke så ofte hunder knurrer. Jeg vet jo hvordan en hund som knurrer høres ut, De andre hundene vi har hatt har knurret når situasjonen har vært til stede, og er ikke tvil om en hund knurrer eller ikke når den knurrer.
Amanda har tydeligvis ikke følt behov for å knurre noe før, eller kanskje hun ikke har kunnet det..
Det er jo mye som skjer i den siste perioden før voksenheten slår inn for fullt også, så blir spennende å følge med, også på knurringen 😛
Og bare så det er sagt, knurring er en flott måte for hunder å få fram hva de mener om mangt, så jeg mener at det slettes ikke er noen negativ sak at en hund knurrer.

Vi (eller ikke vi da..) har installert varmepumpen i dag, så dette blir spennende. Jeg hadde dessverre fyrt så mye i dag at temperaturen var slik ca 25 grader.. og i kveld var det pizza steking, så varmepumpen har ikke hatt så mange sjanser til å vise hva den kan. Det ser vi vel best til i morgen tidlig.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..