Jeg gir meg, og Amanda har hatt besøk!

Vi har snakket om varmepumpe noen ganger, og nå måtte jeg bare gi meg, så vi har kjøpt varmepumpe.
Det var ikke så nødvendig før, når jeg var hjemme fra morgenen, men nå drar vi begge to tidlig, så er ingen hjemme til å fyre i vedovn. Amanda er jo hjemme.. men av en eller annen grunn er hun ikke så ivrig på å fyre.
Alternativet var å henge opp en haug med panelovner, noe som virket mindre lurt.
Varmepumpen blir selvsagt hengt opp der jeg helst ikke vil ha den, men jeg ga meg der også, til og med jeg må la fornuften seire noen ganger.. Vi har en helt ideell plass til varmepumpe, så da blir det der.

Jeg kan ikke så mye om varmepumper, er da det er greit at det finnes test av varmepumper, og mye opplysninger, best i test osv. Vi kjøpte en av de nyeste og beste varmepumpene, Mitsubishi Electric Kirgamine Hara 6,6.
Test av varmepumper og diverse andre opplysninger er å finne her og her
Nå etterpå kunne jeg ønske vi hadde kjøpt et annet merke, f.eks LG eller Panasonic eller noe slik… De er litt enklere å uttale 😛
Siden vi bor der vi bor så var det ikke så mange andre alternativer enn en av de tre på topp, vi har mest bruk for varmepumpe når det er kaldt, og da må vi ha en varmepumpe som takler kulden osv.

Uken har vært litt hektisk, både med det ene og andre, så kjenner det er godt det er helg. Vi har vært på en rask bytur, og var innom å hilste på barnebarna, rakk det såvidt før leggetid.
Har brukt tid både med varmepumpen og andre ting, greit å se og lese litt før man bestemmer seg når det er snakk om ting av en viss verdi.

 

I dag kom jeg hjem tidlig, perfekt til å ordne ørten ting på kort tid, så det var å gjemme matvarer, ordne litt osv. Med det samme jeg var på tur ned i kjelleren så syntes jeg at jeg hørte en lyd.. men slo det fra meg i samme sekund, og gikk ned i kjelleren.
Mens jeg var i kjelleren hørte jeg noe bråk oppe, så skynde meg opp, og så Amanda løpe inn på soverommet.
Hm, hva har Amanda drevet på mens hun var alene i dag tenkte jeg, og så for meg et herpet rom.
Når jeg gikk mot soverommet så stålsette jeg meg for synet jeg trodde kom til å møte meg, men kom ikke så langt.. I døråpningen inn til soverommet så møtte jeg besøket vi hadde, det kom flaksende mot meg, og jeg bare dukket ned, og besøket flakset videre, med Amanda etter seg.
Neste gang jeg hører det kvitrer innendørs så skal jeg sjekke hva det er , og ikke bare avfeie det som tull!.
Det ble litt jobb med å få ut igjen fuglen, Amanda var selvsagt ikke mye til hjelp, men til slutt fikk jeg den ut gjennom et vindu.
Jeg trengte ikke tenke så lenge på hvem som hadde sluppet inn fuglen heller, på veggen var et hull rett ut på 6,5 cm i diameter… Varmepumpen…!

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..