Trøtt

Ser ut som Amanda trives bra med å være alene «hele» dagen, hun er like trøtt når vi kommer hjem nå som før. Vi (eller rettere sagt Tore) kommer jo hjem samme tid som han alltid har gjort, forskjellen er at Amanda er alene fra tidlig morgen, og det hun gjorde før når jeg var hjemme var å sove.
Noen andre som er trøtt for tiden er meg, Amanda har siden før helgen vært ute hver eneste natt for å på do!
Hun må jo på do, så det er jo greit. Har jo vært ute en sjelden natt natt med henne før også, og vi sovner igjen uten problemer, det gjør Amanda nå også.. Og jeg, jeg ligger våken og lurer på hvorfor i all verden jeg ikke sover. Jeg har da ikke problemer med å sove, kan legge meg å sove nårsomhelst og hvorsomhelst, vanligvis..
Jeg håper dette bare er forbigående, både dorutiner og søvnproblemer.
Har hatt lignende perioder med hunder før (sikkert Amanda også, bare jeg som ikke husker det) og det pleier å gå fort over. Har ikke vært endringer i hverken mat/tur eller andre rutiner, så det får bare gå seg til, jeg får begynne å reknesau

Amanda var grei å lånte bort selen sin denne uken, så da måtte jeg finne fram Hurtta selen, Amanda har vel knapt nok brukt den, er vanligvis Kaos som har lånt den når han har vært her. Jeg og Amanda tok en skogstur søndag, og når vi kom hjem og skulle ta av seletøy.. så kom både Tore og yngste sønn, så Amanda ble helt i hundre en stund. Hun er morsom når folk hun kjenner kommer, fikk tatt opp en liten video nå en kveld Tore kom hjem fra jakt, den kommer lenger ned i innlegget her (om jeg ikke har glemt det når jeg kommer så langt, driver å laster den opp fra mobilen)

Tilbake til søndagen, ble litt godbitsøk på plen etter turen, noe som alltid er vellykket, litt merkelig det der 😉
Etter der ble det lek og kos, noe som er like vellykket, så kan vel si at Amanda hadde en flott dag

Boerboel

 

Boerboel

 

Boerboel og barn

 

 

Videoen jeg tok ble ikke fullt så bra når jeg fikk lastet en opp på maskinen, så litt bedre ut på mobilen, så da kan dere jo se innlegget på mobil.. 😛
Amanda hørte Tore ute når han kom hjem, så da ble det litt ventetid på henne, men hun er flink til å vente

 

 

4 kommentarer om “Trøtt

 1. Håper for både din og Amandas del at dere kommer inn i en normal sove-rutine igjen, forferdelig slitsomt å ha det sånn. Nairo var veldig urolig i natt, og da jeg var oppe ved halv to-tiden for å gjøre mitt fornødne, virket det som om han var klar for å stå opp. Heldigvis la han seg igjen, men var urolig resten av natten også. Krysser fingrene for en normal natt i kveld.
  Happy Amanda! Utrolig morsomt å se når hunder er så glade at de logrer med hele kroppen, blir sittende og smile stort jeg da 😀

  Liker

  1. Jeg hadde ikke gjort så mye av det om jeg hadde sovnet igjen, men når jeg ikke gjør det blir det kort natt, er fra halv to til tre, så er jo påden dummeste tiden som er. Men håper det går seg til ja.
   Denne videoen viser bare litt av hvordan hun er, hun er helt ekstrem noen ganger, men er veldig morsomt ja, Amanda er en hund som virkelig kan vise glede, og det er så godt.
   Håper Nairo bare tilfeldig hadde en urolig natt, så det ikke blir som her.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..