Vi sover

I natt sov vi!
Amanda sov i sengen sin nesten resten av dagene i går etter jeg «ordnet» den, og om kvelden. Nesten så vi trodde hun hadde hvilt helt ut før natten, men hun lå i sengen sin og sov i natt også. Så da går jeg utifra at både madrass og seng er godkjent av en av de mest bortskjemte hunder jeg vet om!
Hørte at Amanda var «oppe» en gang eller to i natt, men det er vanlig. Hun er oppe å skifter liggestilling, eller bare for å flate ut på gulvet litt.
Passer på at Amanda har ett eller annet i sengen sin (se bilde i forrige innlegg) hun «må» ha kose/sutteklut ellers så bruker hun sengeklærne sine… Hun vokser vel fra det etterhvert…

Det regner for tiden, mye, ofte, hele tiden… Klærne jeg har ute har vel aldri blitt skyllet så godt før… Men har et håp om å få de tørre i morgen, skal ihvertfall ikke sjekke noe værvarsel, lever i håpet.

Her kommer en del forskjellige bilder av Amanda, hun er veldig slank for tiden, men så fort hun setter seg eller legger seg ned så ser hun ut som en «tykk» liten hund, fatter ikke hvordan hun får det til.

boerboel

boerboel

boerboel

boerboel

boerboel

boerboel

boerboel

4 kommentarer om “Vi sover

 1. Så godt at dere har fått sove, og at den nye sengen ble godkjent til slutt!
  Herlige bilder av vakreste Amanda! Likte spesielt bilde nr 5 ovenfra, ser ut som hun holder pusten mens hun springer 😉 Og så kan jeg si at jeg med sikkerhet ikke liker ståører på BB :p

  Liker

 2. Hehe, flere som er litt kresne på hvor de vil sove…?
  Aldor ligger jo alle andre steder enn den nye senga si.. mulig det har noe med «lyden» den lager.. er noe slags stoff inni som det kommer en lyd fra når han går rundt oppi der.. skummel veit du.
  Men ja..

  Herlige bilder da! 😀

  Liker

  1. Amanda er nok litt kresen av seg ja… siden hun ikke er en hvemsomhelst hund, kan hun jo heller ikkeligge på hvasomhelst.

   Ja det skal du se, har faktisk vært borti noe lignende med en annen hund en gang, sengen (madrassen) laget så rar en lyd at han ikke ville ligge der, morsomt…

   Takk 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..