Skogstur i regn

Sitter å hører på musikk… sovnet til musikk i går kveld, og gikk tur til musikk i dag. Mye musikk for tiden, men i morgen er det vel over for denne gang, da er det ett år til neste countryfestival i Skjåk.

Amanda fikk prøvd regndekkenet i dag, og det gikk kjempebra. Men fargen på dekkenet tar seg dårlig på bilder, og når det attpåtil regner… men ble da ett bilde.
Søker du på regndekken eller stormdekken på bloggen her kommer det opp bedre bilder av Amanda med dekkenet på.

 

 

regn regndekken

 

 

Jeg var litt spent når jeg hadde på henne dekkenet, men hun bare sto der, så det gikk greit. Og når vi gikk så protesterte hun heller ikke, gikk helt vanlig, som om hun ikke hadde på seg noe. Det forbauset meg litt, for hun er ikke vant til å ha på seg dekken eller noe «slik».
Hun hadde ikke problemer med å gå noen sted vi gikk, hadde heller ikke noe problem med å gjøre det ene eller andre på do…
Dekkenet er litt stort til Amanda, men en str mindre ble alt for lite, så skal foreta noen små justeringer på dette. Liker så godt at det går så godt ned på føttene, spesielt bak, og at det går over halen såvidt bak. For å ikke nevne hetten som er på den, som kan justeres både med lengde og bredde.

Når vi kom hjem var Amanda helt tørr bortsett fra selve hodet og labbene, så var en tilfreds eier og hund som gikk inn etter 1 time i regnvær i skogen her.

Det regndekkenet Amanda har er stormdekken fra Hurtta

2 kommentarer om “Skogstur i regn

 1. Så bra at både du og Amanda ble fornøyde! Det er ganske utrolig hva hundene våre finner seg i bare de får gått på tur 😉 Og så er det jo så vanvittig deilig å komme hjem og ikke måtte bruke evigheter på å tørke hund før man kan gå inn!

  Liker

  1. Jeg ventet meg protester med rare bevegelser og alt mulig, men skulle tro hun alltid har hatt på seg dekken. Hun en fryd å ha på sele også, står helt rolig til den er på, og etterpå setter hun seg ved ytterdøren til vi er ferdige.
   Amanda var våt på hodet tre timer senere, fatter ikke hvor sent hun tørker, hun har da så kort pels.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..