Plussmedlemskap

Tid for litt oppsummering av helg igjen.
Vi har gått en flott tur i dag, flott vær, og flott hund 🙂
Må si jeg trives veldig godt med hund på tur, det gir liksom litt ekstra, og enda litt mer ekstra med en Boerboel på tur. Vi hadde også sol og rundt -3 grader på turen, knall!
Jeg gleder meg til flere flotte turer framover, nå når det begynner å bli litt annet vær, og har en hund som ikke er valp lenger, så er det godt å kunne gå turer.

Vi har såvidt begynt å snakke om sommeren og turer, og teltturer… Blir spennende med Amanda på telttur, vet jo ikke hvordan hun vil reagere på å ligge i telt. Vi har hatt med hund på telttur før, med litt så som så resultat første gang, til at det gikk veldig bra neste gang. Spørs om vi må ha med eget telt til Amanda…. Neida, er et tremannstelt vi har, så blir vel plass til henne også… Men sovepose, der må hun nok ha en egen, og et skikkelig liggeunderlag.

 

Må si Amanda er en søt mini Boerboel 😉

Boerboel

 

 

Her er det en pust i bakken, bokstavelig talt. Amanda må ha fått noe å spise på, eller så prøver hun å etterligne en hamster…

Boerboel

 

 

Jeg har hatt besøk av J. Bäumer i helgen, et besøk som alltid er velkommen

J.Bäumer

 

 

Jeg har irritert meg litt over plussmedlemskap en stund, først var vg.no, de begynte liksom litt i det små, med en og annen «nyhet» som man måtte være plussmedlem for å lese. Men så syntes jeg at det ble bare mer og mer av det, og det irriterte meg bare mer!
Dette skriver vg selv om VG+

«Rykende ferske nyheter og lekre magasinsaker. Alltid oppdatert.
VG+ gir deg en tilbakelent og rolig leseropplevelse.»

Rolig? Vel, jeg gikk bare rolig over til Dagbladet.no, men hvor lenge skulle den roen vare? Ikke lenge, nå har forsyne meg de også lansert sitt plussmedlemskap, Dagbladet pluss. De skriver dette

«Her får du lese det mest eksklusive innholdet Dagbladet har: Vi gir deg utvalgte saker, de beste intervjuene og reportasjene fra Magasinet, i tillegg til engasjerende og nyttig forbrukerstoff.»

Engasjerende? Jeg ble så engasjert at jeg tok det med i et blogginnlegg, og gir de «reklame» 🙄
Vel, jeg kan holde meg til Nettavisen.no… Og bare irritere meg over disse plussene… Nå er det ikke hva det koster som er irriterende, for det er ikke så mange kronene. Men de kunne hatt sin egen nettside til disse plussene sine, og ikke blandet det inn i den vanlige nettutgaven av avisen sin, men da hadde de vel ikke fått den «reklamen» for plussutgaven de ønsker.
Nå finnes det heldigvis flere steder man kan lese nyheter på nett, abcnyheter.no er ikke så verst heller.

Ellers har jeg oppdatert CRPS siden min her på bloggen, med en link til en film. Film om ei som har CRPS, på norsk er så absolutt verdt å se, så sjekk ut siden.

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “Plussmedlemskap

  1. Jeg er helt enig, det pluss greine irriterer meg også. Jeg skjønner at vi er bortskjemte med at alt er gratis og de mister inntekter, men ha en egen samleside for det! Selv liker jeg aftenposten best 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..