Nordskjæret`s Duke, Sibirkatt

Skulle jo legge ut bilder av Duke når han kom før jul,men ble mange bilder, og vanskelig å velge ut noen, så jeg fant ut at det fikk heller komme et eget innlegg med mange bilder.

Duke heter forresten:  (N)Nordskjæret`s Duke og hjemmesiden til oppdretter finner du her, ser at søsteren til Duke skal ha kull i 2013, under planer på hjemmesiden, slik bare for å nevne det 🙂

Jeg synes Sibirkatter er veldig flott å se på, kanskje fordi de er veldig lik det jeg egentlig mener med katt 🙂
De blir helt fantastisk flotte om vinteren, og har en veldig spesiell pels. Og det mest fantastiske med de er at mange som ikke tåler katter kan ha Sibirkatt, har skrevet om det tidligere på bloggen her.

Så var det bilder

Sibirkatt

Sibirkatt

Sibirkatt

Sibirkatt IMG_2834 (800x534) IMG_2836 (381x800) IMG_2847 (800x604) IMG_2853 (800x593) IMG_2858 (800x626) IMG_2868 (634x800) IMG_2878 (800x517) IMG_2880 (800x533) IMG_2882 (468x800) IMG_3130 (800x644)

SibirkattDa har jeg vel fått plukket ut noen… Blir sikkert flere senere i jula.

Duke er jo litt koselig noen ganger, jeg og han satt oppe alene en kveld og så på nett tv, alle de andre hadde gått og lagt seg, så da kom han bort til meg og satt å så på sammen med meg.
For å ikke nevne hvordan han er om noen er oppe om natta, da er han megasosial og veldig glad for selskap.
Men han oppfører seg veldig bra natterstid, selv om han er helt alene i stue og kjøkken, juletreet står bra med pynt enda, ikke noe er revet ned eller ødelagt (bank bank bank).

 

9 kommentarer om “Nordskjæret`s Duke, Sibirkatt

  1. Kan du gjøre meg en tjeneste? Hils Duke fra meg og si at det ikke er lov å være så vakker! Og han må ihvertfall slutte å få en så fantastisk vinterpels med den imponerende manken, for hvis han fortsetter med det, så er det en reell mulighet for at jeg kommer og stjeler han :p

    Liker

    1. Skal gjøre det 😀
      Han er «ekstrem» med vinterpelsen sin synes jeg, fikk ikke med «buksene» denne gangen, får se til helgen igjen 🙂
      Ser det er litt opp og ned med pelsen de får, vet ikke om det er forskjell på kjønn, om de er ute eller inne, kastrert eller ikke, men de er jo kjent for at de har en fantastisk flott og spesiell pels 🙂

      Liker

  2. For en HERLIG pels Duke har 🙂 NYDELIG pus!

    Trenger pelsen mye stell? Merker stor forskjell på Molly og Gilbert til oss. Molly har jo bare litt lengre pels enn Gilbert, men den floker fryktelig :(. Og i tillegg er hun ikke glad i å kamme seg.

    Så søt han var som nisse-pus 😉

    Liker

    1. 🙂

      Neida han trenger pent lite pelsstell, børster han ca en gang hver 14dag, ser ellers over pelsen og tar små floker så fort døm dukker opp.
      Men må børstes hver dag under røyting om våren 😦

      Liker

    2. Jeg kan jo si at jeg ikke merker noe til pelsstellet i det hele tatt, hihi.
      Vet om enkelte som må til dyrlegen for å få ut (bort) alle flokene, så er nok stor forskjell på katter (og hunder)

      Liker

  3. Han er så flott! ❤ Har forelsket meg litt i denne rasen jeg også, etter jeg var på besøk hos noen som hadde en av dem. Den var også kjempesosial og trivelig, selvom den aldri hadde sett meg tidligere.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..