Ligger litt lavt for tiden

Har bestemt meg for å ligge litt lavt en stund.
Nå er det i utgangspunktet ikke jeg selv som har bestemt det, Amanda bidro med sitt for at jeg skulle gjøre det, siden hun i går hadde tatt min pute nr to!
Istedenfor å ha to puter har jeg da ingen, og må ligge lavt til jeg får kjøpt meg noen nye.
Nå liker jeg ikke at hun gjør slik, ødelegger ting, men det er nå likevel ikke så veldig galt. Så hittil fortsetter vi som før, at hun har de rommene hun har når hun er alene. Så får jeg krysse fingrene for dynene…

Skjer ikke så mye for tiden, har kommet 1/2 cm med snø i natt, det burde ha vært en 1/2 meter, siden det er meldt kaldt. Barmark og mye kulde er ikke bra.
Amanda og mannen møter meg etter jobb noen gange, Kaos er her igjen. Jeg kommer lenger og lenger unna hva jeg skulle gjort til jul, og er fremdeles like avslappet.

Må forresten skryte litt, av meg selv 😀
Jeg er veldig glad i coca cola, langt over gjennomsnittet, må ha coca hver dag, hele dagen, kan nok si jeg er avhengig av coca.
Men nå er det ca 3 uker uten coca på jobb! Jeg må prøve å kutte ned noe på inntaket har jeg funnet ut, og var et evig pes om å huske på å ta med coca på jobben.
Men må jo drikke noe i løpet av dagen, vannet smaker ikke så godt der synes jeg (vi har så veldig godt vann hjemme, men det blir passe lunkent i løpet av dagen om jeg skal ta med…)
Og har funnet ett vann med kullsyre og smak som smaker veldig godt, denne her

Jeg satte opp flasken for å få et nøytralt bilde av den, uten forstyrrelser rundt.

Jeg drikker ikke Farris eller noe annet «slik», men helt tilfeldig smakte jeg på denne en gang, Olden med eple, og den er kjempegod!
Nå er den helt sikkert ikke like bra og sunn som vanlig vann, men den er uansett mye sunnere og bedre for kropp og helse en coca cola.
Jeg kommer nok uansett til å fortsette å drikke coca, men å minske forbruket er ikke verst bare det, erstatter bare en «last» med en annen 🙂
Pst, jeg drikker ikke kaffe…

 

6 kommentarer om “Ligger litt lavt for tiden

 1. Du har en destruktiv ettåring i hus, skjønner jeg! Godt det er relativt billige ting hun går etter 😉

  Jeg var colaholiker for mange år siden, fikk faktisk fysiske abstinenser hvis jeg ikke fikk et glass tidlig nok på morgenen. Kuttet tvert, slet noen dager, og etter det har det gått fint. Nå synes jeg faktisk ikke cola er særlig godt lenger 🙂

  Liker

  1. Jeg krysser fingrene for at det holder en stund, eller at det er «billige» ting hun går etter. En pute (eller to) til 39,90 kan jeg alltids kjøpe igjen 🙂

   Jeg må ha coca, får migrene av å ikke drikke det. Det kan jo høres litt merkelig ut, siden jeg vet at folk får migrene av å drikke coca.
   Jeg vet ikke hva det er i coca som gjør det, eller om det bare er det psykiske som spiller inn. Mener jeg har lest at en 1 1/2 l coca inneholder like mye koffein som en kopp kaffe, så da tviler jeg på at det er det. Men det kan være sukkeret også.

   For mange mange år siden så sluttet jeg med coca (gikk over til tab)
   Hadde drukket en del coca (og vodka…) om kvelden / natten, og ble selvsagt syk… Da klarte jeg ikke drikke coca på noen mnd, det var jo helt «idiotisk» siden jeg visste at det ikke var coca som gjorde meg syk.

   Liker

 2. Åh, pepsi maxer her! Jeg er vel det du kaller avhengig, jeg får en ukes skallebank hver gang jeg kutter ned på forbruket. Ikke godt å si hva som er i den brusen :S men godt er det!! Men syns du er veldig flink!!

  Liker

 3. Godt gjort av deg ja 🙂 Rart det der at man får abstinenser når en skal kutte ut søtsaker. Har vært igjennom det selv også. Bare så synd jeg aldri blir kurert for søtt 😦

  Og nøytrale bilder når man har dyr er vanskelig…hehe.

  Liker

  1. Å bli kurert for søtt tror jeg er umulig, jeg kan være «flink» lenge,men så er det så jeg kan gjøre hva som helst nesten for noe godteri, utenom brusen som må drikkes hver dag.

   Nøytrale bilder og nysgjerrig hund er en dårlig kombinasjon 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..