Bestått

Jeg er bare så glad, besto fagprøven i renholdsoperatørfaget i dag 😀
Har gått over to dager, 8 timer i går og 8 timer i dag, det var mildt sagt forferdelig!
I går trodde jeg at jeg kom til å stryke, i dag var jeg overbevisst om at det ble stryk.

Det verste var at jeg ikke hadde noen aning om hva det gikk ut på….hvordan den skulle gjøres. Og siden det også er 4 år siden jeg tok teorien, så er det glemt noe.

Jeg tenkte at neste gang så visste jeg ihvertfall hvordan den skulle gjøres, og da slapp jeg å bli så nervøs. Må bare vente 6 mnd før man går opp igjen.

Har brukt mye tid på å tenke siste tiden, ikke lurt…Lest en del, vet ikke om jeg har lært så mye mer om det, lærte vel mer av å se på notater, se over hva jeg hadde streket over i bøkene.

Renholdsoperatørfaget er ikke så enkelt som mange vil ha det til. Nå er det nytt opplegg, men vi hadde vel 8 bøker. En bok om mikrobiologi, en bok om kjemi og økologi, en bok om fysikk osv, det er liksom ikke bare «vasking» vi lærer. Det er etterhvert blitt veldig mye maskiner, maskiner som ikke bare er bare bare…

Nå skal det bli godt å slappe av, slippe å «stresse» og ha så stort psykisk press på seg. Og få tid til alt jeg ikke har hatt tid til siste ukene.

Ha en flott fredagskveld

12 kommentarer om “Bestått

 1. heisann. gratulera så mykje for da fussta 🙂 eg skal ta samme fagprøve om 1 veka ca og lure svært på koss den va lagt opp?da va ein dag teori/planlegging å so praktisk utføring av planleggelsen dag 2 sant? og ka oppgave fekk du , om du e intresert i å gi vekk nåken tips 🙂 å fekk du veta du hadde bestått samme dag som praksisen var ? klem fra Tone

  Liker

  1. Takk 😀 Er fremdeles så glad for bestått!
   Kan sende deg noen ord på mail (den mailadressen du oppga?) litt hvordan det var hos oss, og noen tips. Blir mye å skrive her.

   Vi hadde 4 timer teori og 4 timer praksis første dag, og nesten det samme dag to, men da med praksis først.

   Største «problemet» var å ikke vite noe om hvordan det skulle gjøres, og at det var 4 år siden vi tok teorien.

   Vi fikk vite at vi hadde bestått på slutten på dag to ja, heldigvis!!!

   Klem tilbake, og lykke til!!!

   Liker

   1. ja viss du hadde gidda å skrevet da på mail hadde eg blitt kjempeglad asso:) den samma mail addresso ja 🙂 . ja e mange år sio eg tok teorien og å pluss eg har hatt svangerskapsperm i øve 1 år, og no va eg 3 daga på jobb men blir sjukemeldt pga ny graviditet og vondt i ryggen. so føle eg e litt ute av da no. men satse på da går bra. e no endo 1 veka te so kan vertfall lesa litt:)

    tusen takk:) og takk for kjapt svar:)

    Liker

    1. Oisann, du er nesten i samme «båt» da, men en kommer veldig langt med sunn fornuft også (min fornuft var litt fraværende til tider) Jeg skulle rette opp en «feil» jeg hadde skrevet første dagen, i evalueringen/oppsummeringen, men jeg gjorde feilen mange ganger verre.
     Det sies også at det aldri blir gjort så mange rare feil som under den praktiske prøven, ikke det minste rart, haha. Jeg skal se om jeg får rotet ned noen ord å sendt deg i morgen.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..