Valpekurs, tannfelling og eddik

Amanda er mye bedre, kan vel egentlig si at hun er sitt gamle jeg igjen, nesten.
Sliter litt med å ikke ha skikkelig døgnrytme, i natt var vi ute bare en gang. Men å stå opp og ut en gang er ok, når vi sovner igjen med en gang. Rekner med at det bare er en overgang, siden hun egentlig har sovet hele natten gjennom fra natt en, når hun har vært frisk.

Og når hun plutselig bare uten videre ble husren, midt under en urinveisinfeksjon, skal jeg ikke klage. Hun er ikke 5 mnd enda, og jeg trodde det kom til å ta sin tid pga at hun har vært syk flere ganger. Nå sier hun tydelig fra, og har ikke hatt noen «uhell» på over en uke. Hun sier fra om natten også 🙂 Det var ikke så mange «uhell» tidligere heller, men da var det mer at vi følgte henne ut når vi trodde hun måtte ut.

Blir spennende å se fremover, etter antibiotikakuren, og ny urinprøve etterpå.

 

I går var første kveld på valpekurset. Teori første kvelden, så var uten hund. Først ble det en nedtur, det skulle være der jeg håpet at det ikke skulle være. Men vi var mange, så det ble bestemt at kurset skulle dels i to puljer, en først på kvelden, og en sist på kvelden. Så da må vi få det til, blir litt sent, men er bare en kveld i uken, og bare 5 kvelder.

Kurset så veldig interessant ut, egentlig slik jeg håpet det skulle være, og slik jeg liker. Så da gjenstår å se om det blir slik jeg tror, og om vi lærer litt. Er jo folkene som har mest nytte av slike kurs.
Vi blir nok ikke å imponere med det vi kan, heller motsatt, haha….Men så er det en grunn til at vi skal på kurs også.
Det ser så enkelt ut i teorien, men ikke alltid så lett i praksis. Og når man har en hund som har blitt syk så fort man har kommet godt i gang med noe, så går det ikke alltid så greit. Men, vi har god tid vi, får ta den tiden vi trenger.
Amanda er jo veldig godt i gang med tannfelling, det spretter ut tenner som bare det her. I går fant vi tre stk. Hun blir så «rar» når det løsner en tann, og plutselig ramler den bare ut, jeg har begynt å kjenne igjen lyden av en tann som treffer gulvet 😆 Fant vel ikke en eneste av de 12 fortennene, men jekslene har vi sett en del av.

En del Boerboel har en tendens til å sikle, Amanda har ikke siklet før…Nå i helgen begynte hun, det var store dammer her, vi måtte bruke gummistøvler inne.  Alle steder hun lå var det klissvått, lå hun i fanget så dryppet det bokstavelig ned på gulvet fra munnen hennes. Jeg håper det er pga tannfellingen, er jo en del unger som sikler mye under tannfelling også 😛 Nå er det plutselig litt mindre sikling, så var kanskje bare midt under den verste perioden, er lov å håpe.

Jeg fikk kjøpt eddik i går, for de som ikke har fått det med seg, har kanskje heller ikke skrevet noe om det…Men, var helt umulig å få tak i eddik på butikkene her. Nå bruker jeg ikke så mye eddik, men noe. Og det skvipet på 5-7% de kaller eddik, ja det er ikke brukende til noe…
Skal det være skikkelig eddik så må det være 35%. Nå blandet jo jeg ut den 35 % eddikene, men å kjøpe ferdig 7% eddik, og å blande ut til 7% selv, er slett ikke det samme! Det smaker helt forskjellig.

 

 

 

2 kommentarer om “Valpekurs, tannfelling og eddik

  1. Så godt at Amanda er omtrent seg selv igjen 🙂
    Og så flink da, som ble husren MED urinsveisinfeksjon! 🙂

    Gleder meg til å høre mere om valpekurset 🙂 Håper du liker det.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..