Veterinærbesøk

Så var det veterinærbesøk igjen. Ringte i morges når de åpnet, og fikk time i dag.
Jeg var nesten overbevisst om at det ble tanntrekking, og hadde sjekket forsikringen…Jeg hadde egentlig tenkt å ringe forsikringskontoret før vi dro til veterinæren, men fant ut at det gjorde igrunn ikke noen forskjell.

Med tanke på veterinærbesøket så fikk ikke Amanda noe frokost i dag, det var ille. Såpass ille at jeg måtte gjemme hele vedkassen til slutt…

Så dro vi da, og møtte enda en gang en veldig koselig veterinær. Men Amanda var seg selv lik, hele henne sa «ikke rør meg» og «ikke se på meg» , veldig festlig! Men for å se skikkelig på tennene så var det uansett ikke annet valg en å dope henne ned. Hun sovnet fort, og alle tennene ble sjekket grundig. De to brukne hjørnetennene var ikke løse i det hele tatt, men vet. anbefalte oss å vente med de. Det er ikke helt risikofritt å trekke tenner heller, så da venter vi.
Hun har også igjen en melketann framme, dobbeltann…Men den melketannen er såpass løs at den vil komme av seg selv i løpet av kort tid nå.
Amanda fikk en sprøyte til, så hun våknet, og så dro vi. Jeg dro på jobb, men Amanda hadde vært veldig «rar» hele resten av dagen. Sjanglet og jamret litt, og hadde sovet en del.

Var veldig godt å få sjekket tennene, for jeg hadde lest mye på nett…og der var det liksom bare en utvei: trekk!

Så da får vi følge med, og krysse fingrer.

Veterinæren visste meg noe smart. Jeg nevnte klørne hennes, de er noenlunde nyklippet nå, men jeg synes de ser litt lange ut, det syntes ikke veterinæren 🙂 Og så viste han meg en måte man kan «måle» om de er for lange. Og der hadde vi mye å gå på. Vanskelig å forklare, men han holdt noe under poten, og oppover mot klørne (det kan være hva som helst bare det er noe som er rett, f.eks en linjal, blyant) Jeg har jo før sett at man skal holde poten ned mot hånden, og da skal ikke klørne berøre hånden.

Ellers har det ikke skjedd så mye, heldigvis 😛

Nå i kveld er hun helt normal igjen, med mye energi som skal ut…

Et bilde etter jeg kom hjem i kveld

 

Så fra senere på kvelden, hun vokser litt i rykk og napp…

 

 

8 kommentarer om “Veterinærbesøk

 1. Så bra at det ikke var noe farlig med tennene! Og det med melketenner som virker som om de sitter dønn fast samtidig som den varige tannen kommer…Nairo hadde det sånn med en tann, og jeg var bombesikker på at vi måtte trekke. Et par dager etterpå ramlet melketanna ut 😉

  Liker

  1. Veldig greit å få sjekket, og få noen som kan det til å se på.
   Det står jo mye rart på nettet, ikke alltid en bør stole på alt man leser, slik sett bør man ikke stole på det jeg skriver heller 😆
   Jeg bruker litt sunn fornuft (den lille jeg har igjen) og er jeg i tvil så spør jeg fagfolk.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..