1 års jubileum

I da er det 1 år siden jeg begynte med blogg.

Hadde ikke trodd at jeg skulle begynne med blogg noen gang. Hadde heller ikke trodd jeg skulle fortsette så lenge.
Starten var en annen blogg, som fortsatt finnes, men er ikke «aktiv». Vurderer noen ganger om jeg skal slette den, men så synes jeg ikke det heller er noen god ide. Den forteller en liten «historie», min bloggstart, og om Chakira. Spørs om jeg stenger den, så har jeg den selv.

Må ha med første bilde fra min forrige blogg

Hadde det ikke vært for Chakira så hadde jeg heller aldri begynt med blogg. Hadde det ikke vært for Chakira så hadde vel heller ikke interessen min for Boerboel vært så stor. Førsteinntrykket er ofte viktig, og Chakira må sies å være en veldig god representant for BB.
Hadde jeg ikke hatt en mann som er litt mer «fornuftig» en meg, og kan se litt mer realistisk på saker, så er sjansene store for at vi hadde sittet med to Boerboel i dag. Jeg kan nok være litt impulsiv til tider, og tenker etterpå…

Jeg husker ikke været for 1 år siden, men i dag var det -7 da jeg sto opp, og alt var hvitt ute. Hørte brøytebilen for før jeg sto opp. Altså, det er vinter! I går var det vår, typisk april.

Ser at det er Påske, men jeg må nok jobbe noen dager til før jeg får påskeferie, da er det greit at jeg har veldig koselig selskap i dag 😀

Bilde av Amanda fra i går

Amanda på hyttebesøk

 

Så skulle Amanda hilse på Mads…

Hjelp, det der er skummelt!

Det skal sies at Mads var å hilset på Chakira da vi hadde henne, som ikke var noe problem. Hun er litt…større, men også litt roligere. Amanda er en valp… Husker jeg ikke feil er det bilder av Chakira og Mads på den forrige bloggen.

 

 

6 kommentarer om “1 års jubileum

  1. Gratulerer med jubileet! Tiden går usannsynlig fort, og vips så skjønner man egentlig ikke hva som skjedde og hvor timene, dagene, ukene og månedene ble av.

    Liker

  2. Gratulere med jubileet fra meg også 🙂

    Har blitt vinter her også. På kveldsturen i går fikk jeg nesten litt julestemning…haha. Heldigvis tiner det fort om dagen 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..