Ingen vakthund, Buzzador og vinter

Nå skaffet jeg meg ikke Amanda for å ha en vakthund, noe hun forøvrig ikke er heller, hun er en vokterhund 🙂
Men i går når hun hadde fått dog brick brette, så sa det «dunk» på et annet rom her. Nå var hun og jeg alene…så det var all grunn til å reagere.Og Amanda reagerte med å boffe noen ganger, så fortsatt hun med brettet, det var jo igjen flere luker hun ikke hadde åpnet må vite.
Så hun åpnet en til, spiste og sa boff! Åpnet et par luker til, og boffet litt mellom tyggingen. Så, når hun hadde åpnet alle lukene og spist alt som var der, ja da kunne hun ta bråket litt mer seriøst.
Da gikk vi å sjekket, og der fant vi bråket…slangen til støvsugeren hadde falt ned fra støvsugeren. Så det var jo skummelt…

Jeg ryddet litt på badet i går, og Amanda kom for å sjekke hva jeg drev på med.Men så ble hun borte…kom ikke igjen, og jeg visste hun ikke sov. Da jeg så etter så lå hun på dynen sin, med Lambi. Ikke måte på hvor «glad» hun er i kosedyr, men nå var Lambi min…

Tror hun «sliter» med tenner, tannfelling og kommende tenner. Tyggebeinene tror jeg er for harde nå, ser ut som hun foretrekker litt mykere saker, Fant, teppe, mine legger og slik er litt bedre å tygge på ser det ut som. Håper det går fort før alle tennene som skal ut er ute, og de andre på plass.

Fikk invitasjon fra Buzzador i dag 🙂 Vanish. Det er en kampanje jeg så absolutt kan tenke meg, så håper jeg får blitt med.

Må ommøblere litt i fryseren, så jeg ser hva til mat det blir i påsken. Det blir ihvertfall ikke noe lam! Begynner å gå tom for ideer til middager, og er litt «lei» mye av det vi «alltid» har. Så får se hva det blir til her…

Jeg fryser! Er drittvær ute, kaldt, blåser og snør.T gjør som oftest opp i ovn før han drar på jobb, og så står jeg opp, jeg og Amanda sitter ved ovn en stund, og så er det forskjellig småtterier som må gjøres, og jeg glemmer etterhvert å legge i mer ved. Så nå sitter jeg å fryser på tærne…Får vel se om jeg får fyr i ovn igjen, eller gjøre noe så jeg blir varm, sokker kan jeg gå å finne meg også…

 

En fin fredag til dere alle

8 kommentarer om “Ingen vakthund, Buzzador og vinter

  1. Jeg leste en gang et tips for valper i tannfellingen. Ta en bitering av en eller annen type, sånn som er beregnet til hunder, og legg den i fryseren en stund. Da vil kulden hjelpe til med å stille tannkløen. Jeg har ikke prøvd dette selv, men jeg skjønner jo i teorien at det kan funke.
    Hvis Amanda ikke drar istykker filler (gammelt laken, t-skjorte, olabukse eller lignende) og svelger bitene, kan det kanskje funke å fryse ned noe sånt også.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..