Chakira

Ser jo plutselig at det ikke var så lurt å bare skrive ned noe slik som forrige innlegg, og ikke noe mer.

Har vist om Chakira, at hun sannsynligvis skulle tilbake en stund. Og for litt siden ble det bestemt. Var jeg som «avgjorde» det, ikke noen slem eier som kom og tok henne tilbake 🙂 Jeg hadde Chakira på en slags fôrvertavtale, og sto ikke som eier på henne på papiret. Siden jeg hadde lyst til å eie Chakira selv, så spurte jeg eieren om jeg fikk kjøpe henne. Men det fikk jeg altså ikke. Hvem kan jeg klandre for det? Jeg hadde ikke villet selge henne om hun hadde vært min.

Vi var ikke enige om alt når det gjelder Chakira, er vel slik med hunder som unger, finnes mange forskjellige måter å gjøre alt på, og det er ikke slik at min måte er mer rett en andres måte. Det finnes ingen fasit.

Jeg brukte lang tid på å tenke meg om, og fant ut at for meg var det bare en løsning, enten eller. Uansett hvor vondt det var og er så tror jeg at jeg gjorde det som var best. Jeg passer ikke som noen fôrvert.
Skal en være fôrvert bør en tenke seg godt om, veldig godt. En avtale som en synes er bra i utgangspunktet, er kanskje ikke så bra etter en stund. Jeg og eier hadde en veldig klar og tydelig avtale, så eier har vært helt ærlig hele veien, er jeg som endret tankegang.
Da jeg «fant» Chakira oppfylte hun alt av hva jeg ville ha: Boerboel, voksen og tispe. Det var ikke så lett å finne noen slik. Siden Kaos nettopp hadde vært valp, hadde jeg valpetiden friskt i minne (selv om han ikke er min) Så da jeg så annonsen om Chakira tenkte jeg ikke så mye lenger en at hun var alt det jeg ville ha.

Avtalte med eier om å levere Chakira, og jeg så for meg en lang periode uten hund. «Feil» årstid, ingen valper «lett» tilgjengelig. Så det var en vanskelig tid. Men så «dukket» Amanda plutselig opp, helt uventet. Mer om henne i neste innlegg, men hun er 100% min 🙂

 

4 kommentarer om “Chakira

 1. Jeg kjenner jeg er litt lei meg uansett jeg nå. Greit at dere hadde en avtale og at den avtalen ikke passet deg lenger, og derfor ble det sånn. Men Chakira har liksom krøpet under huden på meg.
  MEN! Jeg gleder meg til å bli kjent med Amanda, og ønsker dere begge lykke til på ferden! Og så skal jo ikke jeg sitte her og deppe på dine vegne!

  Liker

  1. Rart med det, Chakira har en veldig stor personlighet, kommer nok alltid å huske henne som en veldig spesiell hund.

   Amanda kommer det til å bli mye om kjenner jeg meg rett 🙂

   Liker

 2. Må innrømme at jeg ble litt trist jeg også nå. Men jeg skjønner selvsagt valget ditt.
  Chakira har som Kjersti sier krøpet under huden på oss lesere. Derfor er det veldig artig at det har kommet en ny Boerboel til deg. GRATULERE med ny valp 🙂
  Dette er en rase jeg har fått veldig sansen for etter å lest bloggen din.

  Vi ble aldri enig om et navn på Sheela, så vi endte opp med oppdretter-navnet. I begynnelsen var det veldig uvant siden vi hadde diskutert så mange navn, så jeg tok meg selv i å rope Chakira etter henne…haha!! (bare et par ganger i begynnelsen altså). Kanskje jeg leser for mye dyreblogger :p

  Ble veldig paff da jeg kom inn, så jeg måtte scrolle meg til begynnelsen 😉

  Liker

  1. Forstår godt at du ble paff, jeg hverken ville eller klarte å skrive om Chakira og den situasjonen før jeg var «ferdig» med den. Det var så vondt, og tårene trillet bare jeg tenkte på det. Men tror og føler fremdeles at det var rett å gjøre det.

   Amanda «kom» plutselig, og må bare si igjen at det hjelper veldig. På en måte godt at jeg ikke hadde noen anelse om ny hund, da ble ikke Chakira erstattet. Jeg så for meg en ny boerboel en eller annen gang, skulle ta det som det kom. Kom jeg «over» en voksen tispe som så ut til å være «grei» så kanskje det ble aktuelt, eller en valp, f.eks til neste sommer om det passet slik…Ikke til å komme forbi at det er greit å ha sommeren når en har valp, og ferie.
   Og plutselig hadde jeg valpen Amanda, midt på vinteren, og ingen ferie, haha.

   Fort gjort å si feil med hundene 😉 og det er ikke alltid så lett å finne noe, men Sheela er jo fint 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..