Bilder fra sengen

Skulle skrive sengekos i overskriften, men ombestemte meg 😛 Bilder fra sengen er populære uansett…

Nå er det ikke alltid så lurt å legge ut sengebilder eller bilder fra soverommet, men jeg tar sjansen. Spesielt siden hovedpersonen er tekkelig iført pels. Nå er jo pels fy fy for noen, men Chakira vil helt sikkert gå i pelsen sin uansett hva slike anti pels mennesker mener. Jeg er ikke så veldig for pelsindustrien jeg heller, men Chakira kler sin pels så godt, så den får hun beholde. Men dette skal ikke handle om for eller imot pels, så over til bildene

Jeg lurer på hvor jeg skal ligge...

 

Høytlesing

 

Kveldskos

 

Det kan se ut som førstemann i sengen får størst plass, sistemann må ta til takke med 10 cm seng.

Vi har forøvrig (fra det ene til det andre) fått snø, mye snø, veldig mye snø! Vi har fått nok snø! Sånn da skulle det være gjort klart, rekner med at den som styrer været leser bloggen min og oppfyller ønsket mitt. Det skulle da ikke være alt for mye forlangt?

Når jeg snakker skriver om snø, stakkars Chakira i morges. Hun måtte jo ut, først skulle hun finne et sted å tisse. Det var ikke enkelt, løsningen var å hoppe bort til hjulsporet, og sette seg der. Det andre løste hun på en annen måte, da gadd jeg ikke labbe i snø for å følge henne.

Gikk på jobb i dag (som vanlig) Men var så heldig at det var oppholdsvær da jeg gikk. Da jeg gikk hjem var det ikke oppholdsvær, og jeg hadde været mot meg. Var kliss våt til skinnet. Men siden jeg skulle hjem så gjorde det ikke så mye. Tror jeg skal lete fram noen andre ytterklær til i morgen om det er slik da.

Det snør ute her enda, og blåser. Kan bare tenke meg hvordan det er ute her i morgen tidlig, hvitt!

 

6 kommentarer om “Bilder fra sengen

 1. Så søte dere er i sengen 🙂 Nairo legger seg alltid i senga sammen med oss, men i det sekundet begge nattbordlampene er slukket, hopper han ned på gulvet. Aner ikke hvorfor. Men han ligger aller helst i fotenden på min side den stunden han ligger i senga.
  Send gjerne litt snø hit, den vi fikk varte jo bare én dag…

  Liker

  1. Om Chakira får lagt seg for langt nede i sengen så drar hun seg sakte men sikkert oppover, hun skal ligge i samme høyde som oss. Men utpå natten legger hun seg på madrassen eller i buret.

   Tror vi har fått 40-50 cm med snø siste døgnet, litt for mye på en gang. Og det laver fortsatt ned her…

   Liker

 2. Dette var skikkelig sengekos ja 😉 Herlige bilder 🙂

  Selvfølgelig er det meningen at dere skal ha MYE snø. Man kjøper jo ikke snøfreser for ingenting :p

  Liker

  1. Hehe, der har du det, er pga snøfreseren. Den gjør ihvertfall nytte for seg nå, og den siste snøen er ikke mye fjærlett heller. Problemet blir hvor en skal gjøre av all snøen til slutt.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..